Af Helsingør Dagblad

Klumme: Mor er den bedste i verden …

HF Byg 353825 1723481  logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19

Tino Jønsson, født i 1967 på det gamle hospital i Fiolgade, helsingoraner, ildsjæl, selvstændig erhvervsdrivende og initiativtager til bl.a. Netværkene Vi samler hele Helsingør, Erhvervsnetværket Helsingør og Hr & Fru Helsingør Netværket. Gift med Pernille, 3 børn, Rebecca og Frederik på 19 og Josephine på 22 år.

Jeg er så privilegeret at have min mor (og far) tæt på, hvor vi bor. De bor vel 1,5 kilometer fra os, men det var nu ikke dem, jeg vil skrive om, det er alle de andre kære mødre.

Stærkt inspireret af mange snakke hen over frokosten i kontorfællesskabet Helsingør Erhvervspark, hvor jeg over den seneste tid har hørt om, hvor travlt mødrene (Ja! Det er kun mødrene) har haft med at arrangere de helt perfekte rammer for deres børn, der netop er blevet studenter af den ene eller anden art. Nåhhhh ja, også stærkt inspireret af min kone og ekskone.

Sikke dog de har haft travlt, gad vide om de unge mennesker ønsker al den opmærksomhed, når de får huen på?

Og når jeg nu tænker efter, så er det nok ikke kun, når børnene bliver studenter eller får andre huer på. Det gælder jo hver gang, der kommer gæster inden for matriklen. Alt står på den anden ende. For en ting er mad og drikke. Det andet er, at alt skal stå snorlige. ”Hold nu op med at gøre rent. Det er da mere nødvendigt at gøre rent bagefter”!

INTET ER GLEMT!

Men tilbage til studenterne: Asti, Champagne, øl, vand, chips, melon, jordbær, slik, vand med brus (og nu gerne de dyre vandmærker) glas, roser (fra alle) nåh ja, dug var der også på …

Nå! Det er sgu nok bare mig, som mand, der står på sidelinien og kigger og tænker, sikke dog et postyr – for i bund og grund kan man jo se, at de unge mennesker kigger langt efter deres medstuderende og bare venter på, at de kan komme væk fra familiemedlemmerne og så fejre deres huer med de andre unge mennesker.

INSPIRERET AF EN MOR over frokosten spurgte hun om, hvornår der var dimission, for hendes søn havde ikke hørt noget (som den eneste på hele skolen), så hun måtte nok hellere ringe til skolen for at høre, hvornår det er, og hvilken rute deres studentervogn skulle køre … Vi talte så også lidt om, at jeg mente, at de bare skulle have noget koldt og ja gerne øl eller lignende, når nu vognen kommer forbi, men næ nej, her skulle der være vand med lakridspiber bundet rundt om, måske også en Underberg (drikker de det?) og…. nåh ja, hos os står den på forskellige typer af sandwich, chips, vand og øl og andetsteds står den på pølser og brød og meget, meget mere.

MEN HVAD HAR DE EGENTLIG BEHOV FOR?

Er det bare mig som ”forsmået” ægtemand som ikke får nok opmærksomhed, nu hvor de unge mennesker løber med det hele – eller er det, fordi kønnene kigger forskelligt på det der festivitas og studenterkørsel?

I min ”kedelige” verden tænker jeg, at de har behov for en megafest med vennerne, og fordi traditionen siger, at man skal køre rundt, så er det en god og anderledes måde at feste på – men i bund og grund har de vel bare behov for øl/vand, et toilet og så en masse stikdåser så deres telefoner kan lades op. Og vores gæster kigger hverken i kroge eller kældre for at finde spindelvæv og støv.

HURRA for mødrene, som vil gøre alt for deres børn og gæster – også selv om de slet ikke opdager det.

Og ungdommen, ikke mindst i denne tid: Når I er færdige med at feste, ønsker jeg jer en fortsat god sommer. Nyd den. Til august starter de fleste af jer op igen, måske med noget nyt – og måske uden mor til at klare det hele, for nu har hun brugt alle sine feriedage.

Artiklen sidst ændret: 23. juli 2018 11:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
AH modegarn 39169 1723845  top 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19. 4. variant feb 19

Job i Nordsjælland

Jumbo Personal Computer, order nr. 1725099. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Side/logo
Skydeselskabet  Kunde nr. 373553  Ordre nr. 1725347, 20.000 visninger logo
Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Malerfirmaet Nordkysten side+logo 26/3-18-31/3-19 win win 1721580+81+82
Euronics  win win top  30.000 16/4- 18-april 19 1723144

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu