Onsdag eftermiddag nåede akterne om de midlertidige spiritusbevillinger frem til Center for By, Land og Vand her på Prøvestensvej, så de kan nå at komme med på listen, når bevillingsnævnet skal mødes midt i august. (Foto: Lars Johannessen)

Af Niels Berg

Omstridte bevillingssager når alligevel med på møde

Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger side

Onsdag eftermiddag fik bevillingsnævnet pludselig besked fra Nordsjællands Politi om de midlertidige bevillinger, der er givet til to omstridte spisesteder.

HELSINGØR: Som omtalt i Helsingør Dagblad torsdag, så var der lagt op til, at kommunens bevillingsnævn ikke kunne behandle de midlertidige bevillinger, Nordsjællands Politi har udstedt til de omstridte restauranter Il Gallo Rosso og Royal Bar i Helsingør på nævnets kommende sommermøde.

Ifølge nævnets sekretariat havde Nordsjællands Politi simpelthen ikke forsynet nævnet med de nødvendige oplysninger om de midlertidige spiritusbevillinger i tide.

Det var ikke muligt at få telefonisk kontakt til afdelingen for tilladelser og bevillinger ved Nordsjællands Politi i Hillerød i går, da den holder lukket for henvendelser om onsdagen.

Det var beskeden fra politiets omstillingsbord, da Helsingør Dagblad ringede for at få en forklaring på, hvorfor oplysningerne om de midlertidige bevillinger ikke var sendt til det kommunale bevillingsnævn.

Derfor skrev vi en mail til afdelingen allerede onsdag formiddag for at få et svar.

Det fik vi ikke, men nogle timer senere lå papirerne pludselig på sekretariatets bord i Helsingør.

Nu er de to sager med på listen over de restauranter der har søgt bevilling, og som nævnet skal afvise eller godkende.

Økonomisk cirkus

Et af bevillingsnævnets medlemmer Peter Poulsen (Soc.dem.) tog selv affære, da han læste om misèren i Helsingør Dagblad.

– Det er vigtigt, at de to sager kommer med. Det kan ikke nytte noget, at visse restauranter driver rundt i et økonomisk cirkus med lukninger og åbninger efter konkurser. Det skal vi have bugt med – blandt andet ved at sikre at det er de rigtige, der får spiritusbevillingerne, siger Peter Poulsen.

Artiklen sidst ændret: 13. juli 2018 10:58

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Tikøb dæk 19/20, 20-25.000 win win 1752517

Job i Nordsjælland

Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
Petersen ure-smykker, 373613, 1724569, 25.000 visninger logo
Cafe Hammermollen top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu