Billedgalleri: Hjemløse og udsatte fik en gratis klipning på Stubben


Af Niels Berg

HELSINGØR: Frisør Patricia Norman, der er indehaver af Salon Panoma i Hellebo Park, stod bag en dejlig begivenhed for brugerne af Kirkens Korshærs herberg for hjemløse, Stubben på Stubbedamsvej, søndag eftermiddag.

Egenhændigt har hun i løbet af de seneste måneder fået samlet sponsorgaver ind fra en lang række forretninger og private donorer i Helsingør. De skønne gaver, hvoraf nogle havde en værdi af helt op til 2.000 kroner, blev sat på auktion i løbet af dagen. Indtægterne når ubeskåret til Stubben. En masse frivillige kom med kager, kaffe og sodavand og sørgede for at hjælpe med det praktiske. Alle brugerne af Stubben kunne få sig en gratis klipning og få stylet håret af Patricia og hendes frisører.

Det var der mange som benyttede sig af.

– Ahh, det er så dejligt, sagde Kimi, en af Stubbens brugere. Hun sad med lukkede øjne og nød det, mens hun fik klippet håret af en af de venlige frisøser.

– Jeg kan ikke bare bestille tid hos frisøren. Det koster rask væk 400 kroner per gang, sagde Kimi, der da heller ikke havde fået en klipning i mindst et halvt års tid, inden chancen bød sig på Stubben.

Dagen rummede også på en lang række andre aktiviteter. Der stod blandt andet zumba, flødebollemaskine, sækkevæddeløb, perler og ansigtsmaling på programmet. Klik på billederne for at se galleriet fra den den dejlige dag.

Artiklen sidst ændret: 16. juli 2018 14:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018