Byggepladsen i Ålsgårde ligger stille. (Foto: Lars Johannessen)

Af Kirsten Moth

Investor i konkurs-byggeri står bag nyt luksusbyggeri

https://www.kunstnershoppen.dk/

ÅLSGÅRDE-HUMLEBÆK: Mens de 28 købere til lejligheder og rækkehuse i det konkursramte Ålsgårde-byggeri, Teglværksbakken, nu har fået annuleret deres købskontrakter og således kan regne med større økonomiske tab, så fortsætter en af de tre investorer i det strandede Teglværksbakken-byggeri med et andet selskab og et andet byggeri.

Det er Jacob Christensen, der står som investor og developer af projektsalget af 24 luksuslejligheder i Humlebæk, Teglgårdshusene ApS.

Det bekræfter han over for Helsingør Dagblad.

Navnesammenfald

Navnesammenfaldet i ejer- og investorkredsen af både det konkursramte Teglværksbakken ApS og det projekterede Teglgårdshusene ApS er ellers ret identisk.

Jacob Christensen og Casper Bøllund Rømer Rasmussen står begge opført som direktører i Teglværksbakken ApS.

Casper Bøllund Rømer Rasmussen har også været investor i de projekterede 24 luksuslejligheder i Humlebæk, hvor en tredje investor Anders Hansen også har været involveret.

De to sidstnævnte skulle nu være købt ud af Jacob Christensen, der med sit firma JC VVS Teknik, nu står som ene-developer af Teglgårdshusene i Humlebæk.

Det samme bekræftes af ejendomsmægler Danbolig Projektsalg. Ifølge Jakob Christensen er der dog ikke solgt boliger i Humlebæk endnu, angiveligt fordi salget kom lidt sent i gang.

– Det er en række sammenfald af uheldige omstændigheder, der har ramt byggeriet i Ålsgårde og som har medført konkursen. Det er en længere forklaring, som jeg lige nu af hensyn til konkursboet og de forhandlinger, der pågår, ikke vil komme ind på nu, men måske på et senere tidspunkt.

Projekteringen er i gang

Jakob Christensen afviser blandt andet, at Teglværksbakken i Ålsgårde skulle være ramt af omfattende byggesjusk.

Dette emne vil han dog heller ikke uddybe på nuværende tidspunkt.

– I hvert fald er de to andre investorer helt ude af byggeriet i Humlebæk. Vi er i gang med at få styr på det og når det er på plads, bygger jeg alene.

Projekteringen af Teglgårdshusene i Humlebæk er i gang og ifølge Jakob Christensen er man klar til at gå i jorden i slutningen af næste måned. I første etape opføres seks af de 24 lejligheder på Teglgårdsdvej.

Spørger man ejendomsmægler Tina Guldbæk, Danbolig Projektsalg, så bliver der tale om byggeri, hvor der lægges megen vægt på kvalitet og brugen af gode materialer.

Artiklen sidst ændret: 31. juli 2018 10:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Jumbo Personal Computer, order nr. 1725099. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Top

Job i Nordsjælland

e-mægler 397432 40.000 win. Skift til Wilstrup 20/12
Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Holmen, 1723975, 12.000 visninger logo
Jobo vaskeklub logo april 17-april 18 40.000 win win 1723108
Jumbo Personal Computer, order nr. 1725098. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu