Gamle kendinge lægger til i Helsingør


Af Kirsten Moth

MS Serenissima ankommer ifølge planerne mandag morgen til Helsingør.

Besøg af to krydstogtskibe, MS Serenissima og MS Island Sky mandag og tirsdag.

HELSINGØR HAVN: Mandag morgen klokken syv forventes det, at MS Serenissima kaster fortøjningerne i land til et godt fem timer langt besøg i Helsingør. Om bord er ca. 100 engelske og amerikanske passagerer. Kl. 12.30 sejler MS Serenissima videre til København, hvor krydstogtet slutter.

Tirsdag klokken syv ankommer endnu et krydstogtskib. MS Island Sky lægger til ved til Kongekajen og bliver i Helsingør i 10 timer. Herefter fortsætter skibet til København.

Begge krydstogter er all inclusive med kahyt, alle måltider, udflugter og aktiviteter inkluderet. Derfor vil mange af passagererne deltage i de ture, som rederierne i samarbejde med passagererne, agenterne og VisitNordsjælland har planlagt.

– Jeg har fået oplyst, at der tilbydes byvandringer i det gamle Helsingør og besøg på Kronborg, siger Henrik Numelin, VisitNordsjællands krydstogtmanager.

– For de passagerer, som vil opdage Helsingør på egen hånd, har vi blandt andet et færdigt turforslag til en Elsinore Walk og vi udleverer fra turistinformationen på Kongekajen.

Det er gamle kendinge, der lægger til i Helsingør i begyndelsen af næste uge. Det er tredje gang, MS Serenissima er her sjette gang, MS Island Sky fortøjer ved Kongekajen.

Skibenes rederier har specialiseret sig i krydstogter til byer med særlige kulturelle seværdigheder.

– Her ligger Helsingør fint som ”Home of Hamlet” med Kronborg, Museet for Søfart og den velbevarede middelalderby, siger Henrik Numelin.

moth

Artiklen sidst ændret: 31. juli 2018 10:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018