Gift i love-shoppen


Af Helsingør Dagblad

Charlotte og Martin mødte en rigtig Kirsten Giftekniv i Søstræde. Nu er de mand og kone.

HELSINGØR: Lørdag klokken 12 blev Charlotte Parnell og Martin Montell viet i gården bag Camilla Lynggaards nye butik i Søstræde. Den, der helt “tilfældigt” hedder Lulu’s Love.

Det var nemlig lige der, de mødtes for tre år siden. Det vil sige, det var i den tidligere butik lige overfor på Stengade. og det var Camilla Lynggaard, der førte dem sammen.

De passer sammen

– Det er altså ikke sådan, at jeg altid går og leger Kirsten Giftekniv, ler Camilla Lynggaard.

– Men jeg snakker meget med mine kunder, og en dag spurgte jeg Charlotte, om hun havde en kæreste. Det havde hun ikke, og det kunne jeg bare ikke fatte. Sådan en dejlig pige. Og så kom jeg straks til at tænke på Martin, fortæller hun.

Parret nikker. Det var lige sådan, det gik til – og så gik det hurtigt.

En stor familie

Nu kom borgmester Thomas Lykke Pedersen fra Fredensborg Kommune for at forrette vielsen. Charlotte Parnell er nemlig fra Humlebæk og er sygeplejerske i øre-, næse- halsafdelingen på Rigshospitalet.

Martin er fra Helsingør og servicemedarbejder i Helsingør Kommunes Center for Ejendomme. Han har en meget kendt søster, der hedder Maria.

Parret har købt rækkehus i den nye bebyggelse Daugløkke Ege i Humlebæk, og tilsammen har de en pænt stor familie – tre børn hver, hvoraf de to ældste er flyttet til København.

Fint genbrug

Gæsterne blev budt budt på champagne i gården, der var pyntet op med lyserøde parasoller og hjemmesyede vimpel-guirlander, som Camilla Lysgaard havde lånt af en anden kunde, der blev gift for nylig.

Festen fortsatte på Hotel Bretagne i Hornbæk, og da brudeparret sagde farvel, var det kun for at køre til overnatning på Hotel Marienlyst.

Artiklen sidst ændret: 31. juli 2018 10:50

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018