Sidste år skiftede Nicolas Mortensen fra Fremad Amager til FC Helsingør. I går scorede angriberne mod sin tidligere klub. Det blev dog hurtigt tilgivet af det talstærke udebanepublikum, der hædrede Mortensen, da han blev skiftet ud. Ganske god stil! (Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Det sagde de efter kampen …

Casper Andersson  24/5  18 – 24/5 19 25.000 1726606 side

JAN MICHAELSEN, FREMAD AMAGER-TRÆNER: – Det var en skidt første halvleg, hvor vi egentlig kommer ok ud, men så kikser vi på en lang fremlægning, som vi ellers var opmærksomme på. Det er svært at komme hurtigt bagud mod et hold som FC Helsingør, og da vi så kommer ind i kampen igen, så slutter vi første halvleg af med flere kæmpe store fejl. Det er meget skuffende, men det fremstår ret tydeligt, at vi er et nysammensat hold, og vi stadig har et stykke vej, før vi er på plads. Anden halvleg er godkendt mod et godt hold, der nok stod lidt tungere, end vi havde regnet med, men FC Helsingør har meget kvalitet på mange pladser.

CHRISTIAN LØNSTRUP, FCH-TRÆNER: – Det var en lidt flad fornemmelse efter kampen, hvor “Hvem Var Det Der Vandt i Dag” ikke blev sunget med vanlig kraft. Det er jo et udtryk for, at vi forventer mere af os selv, og det er positivt. Det er lidt ligesom i den sidste sæson i 2. division, hvor det forventedes, at vi vandt klart hver eneste kamp. Så let er det ikke, og jeg har sagt til spillerne, at vi skal huske at nyde vores sejre, selvom det ikke er i Superligaen.

CHRISTIAN KØHLER, MIDTBANE: – Det er naturligt nok, at man går lidt i stå, når man fører 3-0, men det skal vi træne på at lade være med, for det er ikke sidste kamp, hvor vi kommer til at være foran og dominere, og så skal vi ikke falde sådan i søvn. Det bliver straffet på et tidspunkt.

Vi har helt sikkert et stærkt 1. divisionshold, som det ser ud lige nu, og vi bør være med i toppen. Nu må vi se, hvor mange der forlader klubben, og hvem der kommer ind. Hvad der sker med mig selv har jeg ikke fokus på. Jeg koncentrerer mig 100 procent om FC Helsingør, og så har jeg en agent til alt det udenom. Jeg er stadig glad for at være her.

NICOLAS MORTENSEN, SCOREDE MOD EX-KLUB: – Det var en mærkelig, men også sjov kamp at spille. Min seniorkarriere blev bygget op i Fremad Amager, så det var selvfølgelig specielt, men jeg er glad for mit mål, og jeg er meget glad for de tre point. Det var en fin start på sæsonen, selvom spillet ikke var så godt efter pausen.

ANDREAS HOLM, TILBAGEVENDT ANFØRER: – Det var dejligt at komme i gang. Jeg har ikke spillet her siden Brøndby-kampen sidste år, så det var noget tid siden. Det gik fint nok for mig personligt, og det var også godkendt før pausen. Så skal vi ikke gå sådan i stå, for vi er ikke bedre end nogen andre, hvis vi ikke yder vores bedste.

CARL LANGE, DEBUTANT MED FÅ MINUTTER: – Det var dejligt debuten kom så hurtigt (skrev kontrakt i fredags, red.), selvom jeg ikke fik gjort det store væsen af mig, så betyder det noget at komme i gang. Jeg er lige kommet fra HIK, og jeg ser FC Helsingør er et skridt op for mig, og det glæder jeg mig til at vise frem.

Jeg kommer med noget fart, og det er da min plan, at jeg skal byde ind med nogle mål og nogle oplæg, når jeg lige er landet.

PIERRE LARSEN, COMEBACK-ANGRIBER: – Det var fint at være i gang igen. Jeg er selvfølgelig skuffet over, at jeg ikke startede inde, for det synes je, at jeg har gjort mig fortjent til i optakten til sæsonen, men vi er mange om buddet, og i dag valgte trænerne at se end anden vej end min. Jeg må bare arbejde videre og gribe de chancer, som jeg får, for det er da bestemt min plan at komme i startopstillingen.

Artiklen sidst ændret: 31. juli 2018 10:44

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Trykkeriloftet topbanner

Job i Nordsjælland

Madam Sprunck/Strejf 220955, 1725351, 25.000 visninger logo/side
rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side
øresundsakvariet. Ordre 1724948. Kundenummer 373612. 25000 visninger Side/logo
Entreprenørfirmaet TS 381440 april 19/20 10-15.000 win win 175173
Malerfirmaet Nordkysten  top 26/3-18-31/3-19 win win 1721580+81+82

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu