Af Pernille Hermann

Tre unge måtte skæres fri: Kørte ind i muren ved Krogebakke

Hgør Teater, Kulturnat 1734966 til 28/9

Tre unge måtte skæres fri, men kom ikke noget alvorligt til.

ÅLSGÅRDE: Med hvinende bremser og et ordentligt brag i natten tørnede en bil med tre unge mennesker lørdag nat ind gennem porten til ejendommen Ndr. Strandvej 144 B i Ålsgårde - llige over for den stejle Krogebakke, som bilen kom fra.

- Vi bor i Hellerup og fik først besked af et familiemedlem klokken 10 søndag morgen. Det er vores sommerhus, som vi har sat i stand på i årevis, så nu skal vi til det igen, konstaterer Anne og Erik Engdahl, der måtte op for at besigtige ødelæggelserne.

Flere naboer hørte det ekstra "tordenbrag", og der blev slået alarm til politi og beredskab klokken 0.51.

Flyvende brædder

Bilen har fuldstændig splintret den hvidmalede port, så brædderne ligger spredt i hele indkørslen sammen med stumper fra bilen, der blev totalskadet. Nogle af brædderne er endda fløjet op over en to meter høj mur ind til haven og har ramt husets balkon på førstesalen. Flere plantekrukker var også fløjet rundt på området.

Der var tre personer i bilen, og de var såkaldt teknisk fastklemt, så de ikke kunne komme ud ved egen hjælp. Bilen tørnede nemlig ind mod en kraftig taxbusk og blev klemt op mod havemuren, der også er ødelagt.

Politiet vurderede, at der skulle tages blodprøve af føreren - en 29-årig mand fra Græsted, men der var øjensynligt ikke sket noget alvorligt med hverken ham eller de to passagerer. De blev dog alle tre tilset på skadestuen.

- Vi er selvfølgelig meget kede af det, men det var på alle måder godt, at bilen blev stoppet, inden den nåede selve huset. Så var de unge mennesker nok heller ikke sluppet så heldigt, siger ægteparret Engdahl.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 31. juli 2018 10:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
Euronics log  win win 30.000 16/4 18 – april 19 1723144
https://www.kunstnershoppen.dk/
Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
Euronics  win win top  30.000 16/4- 18-april 19 1723144

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu