Det var under udførelsen en af dette nummer, cirkusartisten styrtede mod manegegulvet. (Foto: Cirkus Arena)

Af Niels Berg

Cirkusartist styrtede ned: Slipper formentlig med en brækket arm

Esp Dyreklinik 1723659+1734831 25.000 vis. 29/5 18-29/5 19 side artikel

HORNBÆK: Turnéchef Klaus Jochumsen fra Cirkus Arena oplyser over for Helsingør Dagblad, at den kvindelige cirkusartist, der  styrtede ned under et luftnummer i Cirkus Arenas eftermiddagsforestilling onsdag, formentlig er "sluppet" med en brækket arm. Hun er dog fløjet i lægehelikopter til Rigshospitalet for at blive scannet for eventuelle andre skader.

Ifølge turnéchefen faldt hun omkring tre meter ned under et nummer, hvor hun optrådte sammen med syv andre dansende kvinder, som stod på manegegulvet. Pludselig bristede den wire, hun var sikret med, mens hun dansede på et såkaldt vertikalsejl. Sejlet tog noget af farten af styrtet, men luften blev slået ud af den ukrainske artist idet hun slog mod manegegulvet. Der var læger til stede blandt publikum, som ydede hende førstehjælp. Ifølge Klaus Jochumsen er der tale om en erfaren cirkusartist i begyndelsen af tyverne.

- Artisterne har selv ansvaret for deres sikkerhed og er desuden selvforsikret, siger Jochumsen.

Politiet har afhørt ham og taget den bristede wire med til nærmere undersøgelser.

Cirkusledelsen vil afvente undersøgelserne og vil afhængigt af resultatet stille skrappere krav til den ukrainske trup med hensyn til sikkerheden ved kommende forestillinger. Trods ulykken fortsatte Cirkus Arena onsdag aften forestillingerne, og de chokerede tilskuere er blevet tilbudt en gratis billet til en af Cirkus Arena kommende forestillinger, oplyser turnéchefen.

 

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 2. august 2018 09:42

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Smoke n Steam  logo  384849 1723552 25.000 win win 18/4 18- april 19
https://www.kunstnershoppen.dk/
prøvestenen logobanner
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo
Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu