Bandet Human Sound hjalp med at holde humøret oppe fra start til slut – og alle damerne fik nok at spise. (Foto: Susanne Buhl)

Af Pernille Hermann

200.000 glemte kroner giver havnefestrekord

Jobo bilcenter, 374274, 1724821, 20000 visninger logo/side

Kuk i bookingen var også ved at vælte Damefrokosten, men nu triller de mange ekstra kroner ind på det store regnskab.

HORNBÆK: Arrangørerne af Hornbæk Havnefest står pludselig med en omsætningsrekord på 1.733.952 kroner, og de fire foreninger bag festen kan begynde at glæde sig til et større overskud, selvom det ikke er gjort op endnu.

Onsdag blev der nemlig opdaget et par fejl hos firmaet Billetlugen, der styrede billetsalget. Fejlen på cirka 200.000 kroner retter op på de skuffende indtægter fra åbningsdagen fredag, og Billetlugen har også tages ansvaret for et større kaos omkring Damefrokosten lørdag, hvor der kom dobbelt så mange damer som forventet.

Alt var godt alligevel

Det viser sig nu, at der alene på åbningsdagen fredag var billetindtægter på en kvart million – nøjagtig 242.315 kroner og ikke 50.860 som først oplyst til festkomiteen.

Billetlugen blev gjort opmærksom på fejlrapporteringen af en snarrådig havnefest-medarbejder, der ikke kunne få pengene til at passe med tidligere års indtægter – og med hvor mange mennesker der faktisk havde været på pladsen og til koncerterne med Michael Falch og Sweet Charlie 5.

Den forsigtige tilfredshed med årets resultat i mandags er derfor blevet til udelt tilfredshed hos Havnefestforeningens formand, Peter Poulsen, og festkomiteens formand, Jens Hofman. De har fået mange verbale tæsk for den forhøjede entré om lørdagen, men nu viser regnskabet sort på hvidt, at det har givet de ønskede merindtægter. I hvert fald i år med solskin og flere stærke navne på scenen.

Lørdagen satte publikumsrekord – uden at det gik ud over billetsalget de øvrige dage. Det viser det korrigerede regnskab.

Værtindens mareridt

Lørdagens damefrokost i Vise Vers-teltet udviklede sig fra starten til enhver festværtindes mareridt: Der var bestilt mad og dækket op til 65, men der kom 137.

Arrangementet er normalt kun for damer, men da det gik op for alle, at der var solgt mange flere billetter end meddelt, var der lynhurtig forstærkning til det praktiske fra både mænd og kvinder. Ikke mindst fra Maria Kanne og hendes team fra lokale Kanne Catering viste deres evne til at trylle, så alle fik, hvad de kune spise.

– Bandet Human Sound gik på scenen med det samme og hjalp med at holde humøret oppe fra start til slut, og efter festen var der syv af deltagerne, der lovede at være med til at arrangere Damefrokosten de kommende år, fortæller Susanne Buhl fra festkomiteen.

I går udsendte Billetlugen en mail til alle frokostdeltagerne og tilbød at refundere billetten.

Artiklen sidst ændret: 3. august 2018 14:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Prøvestenen. Kundenr 373163, Ordre 1725089, 40.000 visninger, ikke win-win Top

Job i Nordsjælland

HF Byg 353825 1723481  logo 40.000 win win 1. maj 18-1.maj 19
Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
Silverline 24/7-24/7 19. 20.000 win win 1731324 logo
https://www.kunstnershoppen.dk/
Jumbo Personal Computer, order nr. 1725099. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu