Af Josephine Vedel

Uge 31 – sommerens hedeste dille

Bragende sommer, stribevis af aktiviteter samt masser af mennesker fra nær og fjern fik i år Uge 31 i Hornbæk til at fremstå som noget helt særligt.

UGE 31: Ugen igennem blev der spillet golf og tennis, dyrket yoga og fitness, løbet motionsløb, spillet grilltennis – sommerens hedeste dille lige bortset fra temperaturen – og dyrket en lang række andre aktiviteter.

– Jo, det er gået fantastisk. Det er helt ærligt og oprigtigt. Hver dag har der været et super godt fremmøde, og stemningen og energien har været så god, lyder det fra Olav Berntsen, der er med i Hornbæk turistforenings arbejdsgruppe, der arrangerer Uge 31 i Hornbæk.

Plads til at nyde

Vanen tro var temaet ”Sport, Sundhed og Velvære” det fælles omdrejningspunkt, men selv om Uge 31 i Hornbæk står i motionens navn, skal der være plads til at nyde livet.

Så på havnen, der var fyldt til sidste bådplads, og i det sydende café- samt restaurationsliv var der tid og lyst til masser af hygge.

– Alle, jeg taler med, fortæller, at der er blevet ydet en rigtig god service. Alle aktører har været positive og gjort en kæmpe indsats, lyder det fra Olav Berntsen.

Flere gengangere

– Tidligere har jeg været slidt op efter uge 31, men i år har der været så god en energi, at jeg i dag stadig er fuld af energi.

Det blev en uge, hvor alt gik op i en højere enhed – en uge der eftertrykkeligt viste, at Hornbæk er for alle.

– Vi har været vant til at folk rejste hjem efter havnefesten, men den her gang har vi oplevet, at folk blev, og der var rigtig mange, der kom bare for at opleve uge 31, fortæller arrangøren.

Artiklen sidst ændret: 7. august 2018 10:38

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu