Af Andreas Mayerhofer

Det sagde de efter kampen

Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side

CARL LANGE OM FØRSTE MÅL I FCH: - Det kunne ikke være bedre. Fuld spilletid, et mål og ikke mindst en sejr. Det klager jeg ikke over. Frederik Bay lavede et fantastisk forarbejde, og så skulle jeg bare sætte en fod på, og nu er jeg på tavlen.

Vi spiller godt i første halvleg, men så gik vi desværre lidt i stå, men 2-0 er godkendt og vi er videre i pokalen. Jeg er godt tilfreds.

CHRISTIAN LØNSTRUP OM KUN AT SKIFTE EN SPILLER: - Jeg havde sat et hold af spillere, som jeg skulle se an. Carl Lange og Sebastian Elvang er dygtige, men de skal have spilletid, og i dag var muligheden. Det samme kan man sige om for eksempel Frederik Roepstorff, der også scorer et rigtig godt mål. I forhold til Nicolas Mortensen, så har han brug for at komme i form og finde timing i sit spil. Derfor spillede han hele kampen. Det er også noget med, at vi kun fører 2-0. Skifter vi fem minutter før tid, og Slagelse så scorer et minut senere, så kan alt lige pludselig ske på en dødbold eller et eller andet. Og så ved jeg godt, hvor pilen peger hen, hvis det går galt - på mig.

VIKTOR ANKER, DEBUTANT-MÅLMAND: - Fedt at få en kamp, hvor der var noget på spil, og at vi tilmed vinder med et clean sheet gør ikke glæden mindre. Jeg kommer godt i gang med en redning efter et minut, og det giver selvfølgelig noget selvtillid, og det har man brug for som målmand. Jeg vil ikke nægte, at jeg var nervøs i begyndelsen.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 9. august 2018 12:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

prøvestenen logobanner
Hgør Teater, Kulturnat 1734966 til 28/9
Jobo bilcenter, 374274, 1724821, 20000 visninger logo/side
øresundsakvariet. Ordre 1724948. Kundenummer 373612. 25000 visninger Side/logo
Hornbæk Dyreklinik, Kunde nr. 397804, Ordre nr. 1724863, 30.000 visninger

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu