Det sagde de efter kampen


Af Andreas Mayerhofer

CARL LANGE OM FØRSTE MÅL I FCH: – Det kunne ikke være bedre. Fuld spilletid, et mål og ikke mindst en sejr. Det klager jeg ikke over. Frederik Bay lavede et fantastisk forarbejde, og så skulle jeg bare sætte en fod på, og nu er jeg på tavlen.

Vi spiller godt i første halvleg, men så gik vi desværre lidt i stå, men 2-0 er godkendt og vi er videre i pokalen. Jeg er godt tilfreds.

CHRISTIAN LØNSTRUP OM KUN AT SKIFTE EN SPILLER: – Jeg havde sat et hold af spillere, som jeg skulle se an. Carl Lange og Sebastian Elvang er dygtige, men de skal have spilletid, og i dag var muligheden. Det samme kan man sige om for eksempel Frederik Roepstorff, der også scorer et rigtig godt mål. I forhold til Nicolas Mortensen, så har han brug for at komme i form og finde timing i sit spil. Derfor spillede han hele kampen. Det er også noget med, at vi kun fører 2-0. Skifter vi fem minutter før tid, og Slagelse så scorer et minut senere, så kan alt lige pludselig ske på en dødbold eller et eller andet. Og så ved jeg godt, hvor pilen peger hen, hvis det går galt – på mig.

VIKTOR ANKER, DEBUTANT-MÅLMAND: – Fedt at få en kamp, hvor der var noget på spil, og at vi tilmed vinder med et clean sheet gør ikke glæden mindre. Jeg kommer godt i gang med en redning efter et minut, og det giver selvfølgelig noget selvtillid, og det har man brug for som målmand. Jeg vil ikke nægte, at jeg var nervøs i begyndelsen.

Artiklen sidst ændret: 9. august 2018 12:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018