Af Jesper Munch Nielsen

Slut med togbusser

Franci, 1720789, 345901, 20000 visninger logo/side

Pendler-talsmand Michael Randropp roser DSB og Banedanmark.

TRANSPORT: DSB og Banedanmark er nok ikke så vant til at få ros. Og slet ikke fra Pendlerklubben på Kystbanen, men klubbens talsmand Michael Randropp er klar med en buket roser til både DSB og Banedanmark nu, hvor det er slut med togbusserne på Kystbanen, fordi togdriften bliver genoptaget mandag.

- Det er virkelig godt, at meldingen er, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser, når togene kører igen mandag. For der er blevet gennemført testkørsler fredag og lørdag. Og den sidste planlagte dag med testkørsler kunne aflyses, fordi der ikke var nogle problemer, og det ikke var nødvendigt med flere tests, forklarer Michael Randropp.

Som tidligere omtalt i Helsingør Dagblad har der kørt togbusser på Kystbanen fra 29. juni til nu, mens Banedanmark har repareret og renoveret på strækningen mellem Helsingør Station og Hellerup Station - akkurat ligesom sidste sommer.

Men nu kan lokale pendlere og de øvrige passagerer sætte sig ind i et tog i stedet for en bus, når de skal til København.

- Arbejdet på Kystbanen har holdt sig inden for de tid, der var afsat. Trafikken med togbusserne blev indledt dårligt i år, men det rettede sig, og selv om der har været nogle udfald, er det overordnet set gået langt bedre, end man turde håbe på med et så kompliceret bussystem. Både Banedanmark og DSB er bestået, siger Michael Randropp.

Med den renoverede Kystbanen følger også højere krav til trafikken på strækningen.

- Nu vil det være svært som kunde at forstå dårlige undskyldninger. Og det må være klart, at vi ikke igen skal se de forfærdelige rettidighedstal, som vi så før sommerferien. Vi må forvente en markant højere rettidighed. Vi må tro, at de to somre har været hårde, men er det hele værd på langt sigt, forklarer Michael Randropp.

Ikke helt slut

Passagerer på Kystbanen skal dog være opmærksomme på, at arbejdet på strækningen ikke er helt slut endnu.

Restarbejder og oprydning vil foregå frem til den 10. september - i tidsrummet mellem klokken 20.30 og klokken 04.30, hvor rejsetiderne kan være ændret.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 13. august 2018 05:30

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Living Invest, Kundenr 280833, Ordrenr 1725103, 25.000 visninger side/logo
Madam Sprunck, Kunde nr. 220955, Ordre nr. 1725351, 25.000 visninger logo/side
Nsnet.dk – læs online
BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger side/logo
Lynhjem  Kunde nr. 34254  Ordre nr. 1725515  Antal visninger: 30.000 Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu