Tak for besøget!


Af Helsingør Dagblad

HELSINGØR: Der er fire barske klinketrapper op til Helingør Dagblads nye lokaler i Helsingør Erhvervscenter, og vi takker hver eneste, der tog hele turen op til anden sal i går for at se, hvordan vi er kommet på plads.

– Hvor er her lyst og dejligt, sagde de fleste – og så kom de jo også for at hilse på Bo Christensen, vores nye chefredaktør, og sige til lykke til direktør og ansvarshavende chefredaktør Dorthe Carlsen, der fyldte 60 år i onsdags.

De holdt taler begge to – om alt det nye, der sker netop nu, hvor internettets mange muligheder fører den trykte avis endnu tættere på læserne. Om værdien af at være helt tæt på både annoncører og læsere, og om vigtigheden af at grave et spadestik dybere i informationerne for at finde hele historien om det, der optager folk.

Ud i rum sø

Der var også en stærkt personlig tale til Dorthe Carlsen fra bestyrelsesformand Gorm Flyvholm, der er direktør for North Media-koncernen. Han og Dorthe har udviklet et tæt makkerskab over mange år, og vi skulle hilse at sige, at med hende ved roret kan vi roligt styre skuden lige ud i rum sø.

– Det, der sker her, er utroligt. I befinder jer midt i en udvikling fra hyggeligt bladhus til uhyggeligt ambitiøst bladhus – et af tidens mest dynamiske medieprojekter, sagde Gorm Flyvholm.

Mødested for mange

Maden var fra slagter Baagø, og den fik ros. Der var god tid til at smage sig igennem alle fadene, og alle fandt nogen, de kendte, og et par stykker til. Og der blev også tid til at aflevere små beskeder og materiale til husets medarbejdere, som jo var på arbejde på en ganske hyggelig måde.

Hvor mange der har været? Vi glemte at tælle, for folk kom og gik hen over et par timer. Mindst 150 blev vi enige om. Og så håber vi ikke, at der stadig går nogen rundt derude og leder efter indgangen.

Skiltningen til huset og indgangen er ikke god nok. Det lover vi at få gjort noget ved!

Artiklen sidst ændret: 17. august 2018 20:16

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018