Det var ren nedtur for Mikkel Basse og resten af FC Helsingør-mandskabet i hjemmekampen mod FC Fredericia søndag. Onsdag skal de jagte revanchen mod Hvidovre. (Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Lønstrup hårde dom efter nederlag

https://www.kunstnershoppen.dk/

Cheftræner Christian Lønstrup var ikke tilfreds med ret mange ting, da hans mandskab for første gang siden nedrykningen fra Superligaen gik fra banen uden point.

FODBOLD: Sæsonens dårligste præstation endte med sæsonens første nederlag.

Mod et mandskab fra FC Fredericia, der tilsyneladende spillede med et udgangspunkt om, at et point var fint, kunne FC Helsingør ikke få spillet til at flyde, og så tog gæsterne alle tre point med hjem.

Det var den anden hjemmekamp i træk, hvor FC Helsingør ikke formår at slå kapital af stort spilovertag.

Spillet flød aldrig, og der var ikke mange positive ting at tage med fra kampen.

Ingen ild

Helsingør Dagblad bad efter kampen cheftræner Christian Lønstrup om at give indsatsen en karakter på skalaen fra 0 til 6.

– Hmm, nu skal jeg jo passe på, at jeg ikke bliver alt for hård, når jeg ikke har set kampen på TV, men 2 pil ned, så er jeg flink. Vi dumpede i dag med den præstation. Vi mangler ild i øjnene i de ting, vi gør. og det falder tilbage på mig, sagde en ærlig Lønstrup.

Bolden var meget på helsingoranernes fødder, men det gik for langsomt, når bolden blev ført fremad, og i den anden ende blev FCH’erne igen straffet for et øjebliks passivitet.

Dermed skulle FCH for tredje uge i træk jagte en udligning, og da den ikke kom fra forsvarsspilleren Pascal Gregor, kom den slet ikke.

– Jeg prøvede med en formation, hvor jeg skulle bruge nogle nøgler til at åbne en tung defensiv, og dem fandt jeg ikke. Anders Holst kom ikke med det, jeg havde håbet, og Matheus kunne heller ikke finde vej igennem. Vi blev for lette at læse, og så må man også give kredit til Fredericia for, at de spillede en fin forsvarskamp. Vi har nogle ting, vi skal have set på de kommende dage, sagde Christian Lønstrup.

Få undtagelser

Spillerne var grundlæggende enige med deres træner.

– Der er ikke meget godt at sige om den præstation. Jeg synes uden at nævne navne, at vi med meget få undtagelser spiller under niveau. Det er ikke godt nok, når vi vil spille med i toppen, og vi kan ikke være tilfredse med kun at stå med fem point for fire kampe, når man har set på, hvem vi har spillet imod, sagde anfører Andreas Holm efter sæsonens fjerde kamp.

De hidtidige er endt med en sejr over Fremad Amager og to uafgjorte mod Næstved og Viborg.

HB Køge har modsat fået en fantastisk sejr med fire sejre i de fire runder, og FC Helsingør skal derfor til at vinde for at følge med. De kommende seks dage er der to muligheder for det. Onsdag på udebane mod oprykkerne fra Hvidovre, mens Lyngby kommer til Helsingør på søndag.

Artiklen sidst ændret: 20. august 2018 09:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Tagsjakket  top 26/3 18-31/3 19 win win 1721578

Job i Nordsjælland

Multiflyt 24.5 18-24.5 19 25.000 win win 1726605 logo
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
Louise Klinikken, Ordre 1725086, kunde 397931, 25.000 visninger logo/side
Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19
Cafe Hammermollen top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu