Sidst TTH var i Helsingør endte det i total Nordsjælland-?triumf. I aften mødes de to hold i samme hal. ?(Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Nordsjælland Håndbold håber på gentagelse

Rasmus Ebbe 388428 1723690 logo  25.000 win win 19/4 18-april 19

Helsingørhallen lægger i aften igen gulv til en ligakamp mellem Nordsjælland Håndbold og Team Tvis Holstebro.

HÅNDBOLD: I marts fuldførte Nordsjælland Håndbold en gedigen overraskelse, da pladsen i medaljeslutspillet blev sikret med en forrygende sejr over Team Tvis Holstebro i en lige så forrygende Helsingørhal med det mest medlevende publikum set på Gl. Hellebækvej i mange, mange år.

I aften er det igen tid til TTH-besøg i Helsingørhallen. Ikke helt så afgørende, men meget vigtigt i forhold til at komme godt fra land i Håndboldligaen.

- Det var en fantastisk kamp, vi spillede sidst. Ikke mindst fordi den var så vigtig for begge mandskaber. Denne gang er det kun anden runde, men får vi point i den kamp, så må man sige, at vi er kommet rigtig fint fra land, efter at mange havde spået os store problemer efter en sommer, hvor vi har mistet syv spillere, siger Ian Marko Fog, der blandt andre har sagt farvel til Nicolai Pedersen.

Vældig god start

Trods status som undertippet tog NH for fjerde gang i træk til Silkeborg og fik point mod storholdet BSV, der vælter sig i store håndboldprofiler med enorme mængder landsholdserfaring.

- Det var en rigtig god start. Vi spillede en fin kamp, uden at det dog var perfekt. Mike Jensen står en fantastisk kamp for os, og så er moralen vældig god. I anden halvleg var vi bagud med fire og kommer alligevel tilbage i en meget svær kamp. Det er jeg tilfreds med. Vi lykkedes med at stresse BSV med et offensivt forsvar, og vores 7 mod 6-spil fungerede også rigtigt godt, siger Ian Marko Fog, der endda mener, at der skulle have været to point på kontoen i Silkeborg.

- Vi har en situation til allersidst, hvor der er klart straffekast, da Dan Beck-Hansen bliver revet ned. Der får vi ikke noget forærende, og det er nok fordi, vi spiller i en hektisk hal med publikum imod os. Dommerne indrømmede heldigvis bagefter, at de havde taget fejl i situationen, fortsætter NH-træneren.

I forlængelse heraf lyder der en klokkeklar opfordring til håndboldfolket i Nordsjælland i almindelighed og i Helsingør i særdeleshed.

- Hvis vi kan skabe det rette tryk på TTH, så ved vi, at vi har en chance. Men det kræver en ekstraordinær indsats. Også af hallen. Jeg er sikker på, at havde vi spillet kampen mod BSV på hjemmebane i en vågen hal, så havde vi også fået straffekastet og sandsynligvis to point, siger Ian Marko Fog.

Pas på kontraangreb

TTH bliver under alle omstændigheder en svær størrelse. Jyderne er kommet blæsende ud til den nye sæson, hvor man har smadret storsatsende Ribe-Esbjerg i pokalen, Skjern i super cuppen og senest Skanderborg i første runde af ligaen.

- Det ser grusomt godt ud, det TTH har leveret. Vi er nødt til at ramme topniveauet, og det lyder voldsomt, når man siger, at vi skal være endnu bedre, end da vi fik uafgjort på udebane mod BSV. Men det tror jeg, at vi skal, lyder det fra Ian Marko Fog.

Det helt store fokus er sikkerhed på bolden.

- TTH har lavet 14-15 mål på kontraangreb i hver kamp i denne sæson, og det er vi simpelthen nødt til at forhindre, ellers bliver vi løbet over. Kodeordet må derfor igen være minimalt forbrug af tekniske fejl, og så skal vi udnytte vores åbne muligheder. TTH er enormt gode til at udnytte modstandernes nedgangsperioder. Det har vi selv været udsat for en del gange, og man så det samme ske for Skjern i Super cup’en, forklarer Ian Marko Fog.

Kampen mellem Nordsjælland Håndbold og Team Tvis Holstebro spilles i aften i Helsingørhallen klokken 19.00.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 5. september 2018 13:36

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Seneste Artikler

Kunne du tænke dig at blive gift ved en lynvielse?

Job i Nordsjælland

mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
Backe vin 374334 1725521 7/5 og 1 år frem  Visninger pr. md. 25.000 delt i 2 mat. Vin logo og top. Gin sky og side
Cafe Hammermøllen Logo, side og artikkelbanner
Jobo bilcenter, 374274, 1724821, 20000 visninger logo/side
Jumbo Personal Computer, order nr. 1725099. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu