(Foto: Claus Birch)

Af Andreas Mayerhofer

Reserver på banen i pokalen

Helsingør Svømmehal, Ordre 1725841 kunde 655501, 25.000 visninger side

Pokalkampen mellem FCH og Næstved bliver ifølge de to klubbers trænere ikke et slag mellem truppernes A-kæder.

FODBOLD: Midt i et tæt 1. divisionsprogram og landsholdsballade bliver der i aften afviklet anden runde i DBU Pokalen.

Her mødes FC Helsingør og Næstved for anden gang på kort tid på Helsingør Stadion.

Begge mandskaber vil naturligvis gerne vinde, men de to trænere satser ikke hele butikken på at avancere.

Mange ens sætninger

Sætningen; "vi går på banen for at vinde", indledes interviewene med både Marc Thevis fra FC Helsingør og Michael Hemmingsen fra Næstved. Og selvom de to interview ikke laves samtidig, det ene er i et personligt møde, mens det andet er over telefonen, så minder de meget om hinanden.

Marc Thevis: - De her pokalkampe er som regel sjove, og vi vil meget gerne videre. Vi går altid efter det bedst mulige resultat, og det kommer vi også til i den kamp.

Michael Hemmingsen: - Pokalkampe har altid deres eget liv og er på den måde ikke sammenlignelige med turneringen. Vi kommer til at løse kampen ud fra de forudsætninger, vi har, og vi skal da meget gerne videre.

Marc Thevis: - Pokalturneringen er en mulighed for at se flere spillere an og få nogen i kamp, som ikke har spillet så meget, men vi har ikke lagt os fast på en startformation. Den må du vente med at se til kampen i morgen (i aften, red.). Men uanset hvem vi sender i kamp, så skal de udvise iver for at vinde den kamp. Det er et vigtigt opgør.

Michael Hemmingsen: - I pokalturneringen får man mulighed for at kigge bredden lidt an og bruge spillere, der ikke har fået så mange minutter i sæsonen. Det kan vi meget vel gøre mod FC Helsingør i pokalen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vores fokus er på 1. division, men vi kommer med et hold, der kan løse opgaven, og opgaven er at gå videre til tredje runde i pokalen.

Munksgaard med

Mens FC Helsingør sandsynligvis sparer profiler som Pascal Gregor, Andreas Holm og Patrick Olsen, mens Christian "TK" Køhler og Douglas Ferreira fortsat sidder ude med skader, kommer Næstveds største profil, Kristoffer Munksgaard, i hvert fald med i bussen til Helsingør. Den lynhurtige kantspiller har nemlig karantæne i 1. division, og kan dermed hvile på søndag. Det samme er tilfældet med den tidligere FCH'er Tobias Christensen.

- De er i hvert fald med i truppen. Om de starter inden bliver vel nok spændende at se, siger Michael Hemmingsen grinende.

1-1-resultatet i sæsonens første møde mellem de to klubber irriterede FC Helsingørs spillere og trænere - dengang var Christian Lønstrup cheftræner - men den kamp bruger Marc Thevis ikke krudt på.

- Det handler om os og vores spil og vores udvikling. Det har jeg fokus på. Ikke hvordan det er gået i en tidligere kamp. Vi er meget seriøse om kampen mod Næstved, og vi vil komme og være godt forberedte på deres forcer, men vi har fokus på vores eget spil og at være gode til de ting, som vi øver os på hver dag til træning, siger FC Helsingørs træner.

FC Helsingør-Næstved fløjtes i gang kl. 19.00 i aften på Helsingør Stadion.

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 5. september 2018 14:03

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
mestergartneren side+logo 25.000 win win 1. april og 1 år frem
Madam Sprunck, Kunde nr. 220955, Ordre nr. 1725351, 25.000 visninger logo/side
Skydeselskabet  Kunde nr. 373553  Ordre nr. 1725347, 20.000 visninger logo
AH modegarn 39169 1723845  top 40.000 win win 1. maj 18-1. maj 19

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu