Efter 18 år lukker Jacob Christensen Madam Sprunck. (Foto: Torben Sørensen)

Af Asger Lind Krebs

Jacob Christensen lukker Madam Sprunck efter 18 år

Gennem 18 år har Jacob Christensen ejet og drevet hotel og restaurant Madam Sprunck i Bramstræde. Men den 29. september er det slut, og han vil i stedet kaste alle sine kræfter ind i arbejdet med en ny restaurant i stationsbygningen.

HELSINGØR: Gennem 18 år har Madam Sprunck været et af Helsingørs mest etablerede spisesteder og desuden hotel.

Men den 29. september er det slut – i hvert fald med Jacob Christensen ved roret.

Jacob Christensen har ejet og drevet Madam Sprunck gennem alle årene. Men nu har han opsat lejekontrakten og vil i stedet fokusere på en ny restaurant i lokaler i Helsingør stationsbygning.

Madam Sprunck har været mig

Jacob Christensen er på nuværende tidspunkt ikke meget for at fortælle om, hvorfor han nu skifter spor. Men i en ganske personlig mail fortæller han om nogle af de tanker og følelser, han nu står med.

“Det har været en fantastisk rejse i Helsingør i nu 18 år – at løfte og markere Madam Sprunck som et velbesøgt spisested på landkortet i Helsingør. Madam Sprunck har været et levende og hyggeligt sted i manges øjne, og “hun” har været en fantastisk person at bygge et hyggeligt og velbesøgt sted op omkring.

Madam Sprunck har været mig – jeg har været den aldrende kvinde – og sammen har vi haft mange gode stunder og oplevelser. Alle disse oplevelser skal I alle have tak for – dem der har været en del af os,” skriver han blandt andet.

Nye planer

Jacob Christensen har opsagt lejemålet i Bramstræde, hvor Madam Sprunck har til huse. Om en anden vil tage over, vides endnu ikke.

En “gammel” dame lukker ned – og vi håber, I alle vil følge vores fremtid med nysgerrighed og snart et besøg. Om så der på et tidspunkt kommer en ny, der skal drive Madam Sprunck videre – det vides ikke – men herfra skal der lyde et held og lykke!” skriver Jacob Christensen.

Han varsler samtidig, at han selv vil fortsætte sit arbejde i lokaler i Helsingørs stationsbygning. Både i det gamle Sunskroen og ved perronen. Detaljerne må vi dog vente med at høre om.

“Jeg og mit personale glæder os til det nye. Koncentration og fokus på mad – maden og hyggen – altså der hvor det hele startede for 18 år siden. Vi vil skabe et hyggeligt sted. vi vil skabe nye rammer for en solid forretning som stadig tror på det hjemmelavede – det dedikerede med faglærte kokke og uddannelse af kokkeelever og faglærte tjenere. Vi vil skabe fantastiske rammer – om det er til cafe – bord til 2 med dug og stearinlys – eller om det er til afholdelse af større eller mindre selskaber. I huset eller ud af huset, samt vi vil fortsætte vores firma-frokost-ordninger. Der er meget at tage fat på. Vi kan bare ikke lige være helt specifikke om navn og endeligt koncept endnu.”

Jacob Christensen og personalet har som nævnt sidste dag på Madam Sprunck den 29. september. Ifølge planen åbner den nye restaurant i Sundkroens lokaler den 5. oktober.

Artiklen sidst ændret: 7. oktober 2018 16:15

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu