Christian Lønstrup er cheftræner i FC Roskilde frem til 2021. (Foto: Lars Johannessen)

Af Andreas Mayerhofer

Lønstrup er ny træner hos bundprop

Mestergartner april og 1 år frem. 19/20 15-20.000. win win 17xxxx

Den tidligere FC Helsingør-træner Christian Lønstrup er blevet præsenteret som ny træner i FC Roskilde, der ligger nederst i 1. division. Kærligheden til FC Helsingør er fortsat stor.

FODBOLD: Det har været en omtumlet tid for både Christian Lønstrup og FC Helsingør. Mandag formiddag faldt mange ting på plads for de to parter, der skiltes for snart tre uger siden. FC Helsingør har ansat Peter Feher som ny cheftræner, og Christian Lønstrup er blev chef for tropperne hos 1. divisions bundprop, FC Roskilde.

– Jeg er meget glad for, at fremtiden nu er på plads. Der har været en del interesse, men tingene i FC Roskilde passer godt til mig. Det er et fuldtidssetup, hvor der trænes om formiddagen, og forholdene er gode i klubben. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Christian Lønstrup til Helsingør Dagblad.

Han har lavet en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2021.

Mange gode navne

Hans nye hold har haft en frygtelig start på 1. division og ligger sidst med tre point og nul sejre. Der er dog godt med potentiale i truppen, mener FC Roskildes nye træner.

– Der er mange gode navne i truppen, og jeg synes, det er et spændende hold. Der er mange kvaliteter i kæderne, men det har ikke rigtigt fungeret endnu. Det skal vi have lavet om på, siger Christian Lønstrup.

Han stoppede i FC Helsingør efter 0-1-nederlaget til FC Fredericia i midten af august. Siden har han ikke været i Helsingør.

– Det har været meget underligt, at sidde derhjemme, når FC Helsingør er løbet på banen. Det har også været svært, for det har jo været mit projekt i otte år, og så er man pludselig ikke længere en del af det længere, siger Christian Lønstrup.

Håber FCH vinder

– Jeg har talt med folk, der tror, at jeg nu håber, at FC Helsingør taber deres kampe, men det er slet ikke tilfældet. FC Helsingør har en kæmpe plads i mit hjerte, og jeg har elsket de år, jeg var i klubben, fortsætter Christian Lønstrup.

Efter afskeden med FCH har der været meget snak om, hvorfor bruddet kom på netop det tidspunkt, og hvorfor det kom.

– Det er jo ikke så unaturligt, at træner og klub skilles efter otte år. Vi sagde farvel på en god og ordentlig måde, og jeg er ikke sur på FC Helsingør. Tværtimod. Jeg er meget glad for klubben, og det vil jeg altid være. Flere kommentarer har jeg ikke til det, siger Christian Lønstrup.

Kommer snart på besøg

Der er flere tilhængere af FC Helsingør, der på de sociale medier har udtrykt ønske om at tage afsked med træneren, der på mange måder har defineret klubben gennem 10’erne.

Med ansættelsen i FC Roskilde kommer besøget fra Lønstrup helt af sig selv den 30. september.

– Om tre runder kommer jeg jo på besøg med FC Roskilde. Det bliver meget specielt, men jeg ser frem til at hilse på en masse mennesker, der har støttet mig og FC Helsingør gennem mine år i klubben, udtaler træneren.

Hos FC Helsingør er der glæde over nyheden om Christian Lønstrup.

– Jeg er rigtig glad for, at Christian har fundet en ny klub, og jeg ønsker ham alt det bedste, lyder det fra direktør Janus Kyhl.

Christian Lønstrup er ansat i FC Roskilde med omgående virkning.

Artiklen sidst ændret: 10. oktober 2018 12:48

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Tikøb bager  april19/20 10-15.000 win win 1751624

Job i Nordsjælland

Øresundsakvariet april 19/20 10-15.000 win  1752510
Nybolig april 19/20 10-15.000 win 1753046
Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753426, alt bestilt 2x
Rasmus Ebbe 388428, 25.000 win win 19/4 18-april 19. 15-20.000 1/4 ’19 1 år frem
Autoflex Autopartner 383167, 1754257 15-20.000 win, maj 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu