Kiær-datter har ikke fået sit navn


Af Jesper Munch Nielsen

Benedikte Kiærs datter blev født den 22. august. Mandag blev hun beundret af blandt andre politikerne Bente Borg fra SF, Mette Lene Jensen fra Venstre, Helena Jørgensen fra Enhedslisten og Duygu Aydinoglu fra Socialdemokratiet. (Foto: Lars Johannessen).

Borgmesteren fødte den 22. august

BABY: Et par uger og det løse er der gået, siden borgmester Benedikte Kiærs datter blev født. Mandag viste Kiær den søde og smukke datter frem ved præsentationen af kommunens vinderprojekt til et nyt sundhedshus.

– Det går så fint. Hun er meget, meget sød og har en masse hår. Af og til er hun virkelig sulten, og så får man ikke sovet så meget, sagde Kiær med et smil.

Det er barn nummer to for den konservative politiker, der er på barsel frem til december. Sammen med manden Lars Dam fik hun Lauge for to et halvt år siden. Og nu er familien, der også tæller Dams søn Simon, altså blevet udvidet med en lille pige.

Borgmester-datteren har de stolte forældre ikke valgt et navn til endnu. Kiær og Dam kan hente inspiration på listen over godkendte danske pigenavne, hvor der blandt andet står navne som Jazzlyn, Albarosa, Omega, Nellike og Adrianna-Beatrice. Sandsynligvis eller måske rettere heldigvis er det ikke i den flok navne, at Kiærs datter får sit navn.

jmn

Artiklen sidst ændret: 11. oktober 2018 10:08

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018