Restaurant Punjab har stået tom hen siden foråret 2017, men rykker en ny restauratør ind i de attraktivt beliggende lokaler. (Foto: Lars Johannessen)

Af Niels Berg

Cafékæde vil skabe nyt liv i spøgelsesrestaurant

Efter en brand og lang tids tovtrækkeri er det nu lykkedes ejerne at leje den for længst lukkede Restaurant Punjabs lokaler ud til nye restauratører.

HELSINGØR: I maj 2017 lukkede restaurant Punjab på Kampergade ved Axeltorv efter en brand.

Siden har lokalerne stået tomme hen, mens ejerne, det lokale ejendomsselskab Living Invest, har arbejdet på at få afklaret forsikringsspørgsmålene og bragt lejeaftalerne med de forskellige direktører og ejere af Restaurant Punjabs forpagtningsselskab ud af verden.

Nu har Living Invest lejet lokalerne ud til cafékæden SeSa, som åbner en restaurant på den attraktive adresse efter samme koncept, som gælder for kædens øvrige spisesteder.

To etager

Restaurant Punjab blev slemt tilredt af branden i 2017, og en større renovering af køkken og serveringslokaler var nødvendig.

På et tidspunkt blev den tomme og brandhærgede restaurant forpagtet af indehaveren af Restaurant Dansk, som dog gik konkurs i begyndelsen af 2018.

– Efter det gik lejemålet tilbage til den tidligere ejer, som vi har indgået en aftale med, oplyser direktør Jan Flintrup fra Living Invest.

Nu er lokalerne klar til den ny restauratør, som åbner – ikke blot i stueetagen, men også på 2. sal – i løbet af efteråret og vil holde åbent alle ugens syv dage.

Passer ind i “DNA”‘et

SeSa-kæden driver blandt andet restauranter i Ishøj og i Greve, og cafékonceptet passer efter Living Invests opfattelse perfekt ind i Axeltorvs “DNA”.

Som tidligere omtalt kommer der også snart liv i de lokaler på hjørne af Kampergade og Bjergegade, som tidligere husede Restaurant Dansk.

Her vil ejerne af Ålsgårde Bodega og Axelhus Bodega i løbet af efterårsmånederne indrette en ølbar ved navn Axelbar

Artiklen sidst ændret: 14. oktober 2018 10:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu