Søren Sko og Palle Torp topper turneplanen med en koncert på Kulturværftet til februar.

Af Jesper Munch Nielsen

Sko og Torp fejrer 30 år sammen med koncert på Kulturværftet

Multiflyt 24.5 18-24.5 19 25.000 win win 1726605  side artikel

Billetsalget begynder mandag til koncert med populær duo i Helsingør til februar.

KONCERT: Tiden flyver, siges det. Og det er i hvert fald svært at forstå, at det er 30 år siden, at duoen Sko og Torp eller Sko/Torp, som d'herrer Søren og Palle gerne vil kaldes, blev etableret. Nu fejrer sangeren og guitaristen jubilæet med at tage på landevejen og spille over hele Danmark, blandt andet Helsingør.

Mandag går billetsalget i gang til koncerten i kulturcentret Kulturværftet den 21. februar næste år. Den dato er en torsdag, så det er da en god dag at tyvstarte weekenden på.

På programmet den aften står helt sikkert hele række af Sko/Torp-klassikere som "On A Long Lonely Night" og kompagni samt en portion nye sange fra makkerparrets hånd. Og så støder man sikkert også ind i et par af de sange, som Søren Sko synger i tv-programmet "Toppen Af Poppen" for tiden.

Hemmeligheden…

"Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år. Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange", loves det i pressematerialet.

Det nye album hedder ikke så fantasifuldt "#skotorp7". Men det er selvfølgelig en albumtitel, der fungerer godt på de sociale medier, som slet ikke var opfundet, da Sko og Torp slog de første stofer an for snart tre årtier siden.

Moderne og dansant

Albummet bliver det syvende i alt fra bandet. Seneste nyt fra den kant var albummet "After Hours" fra 2016.

- Det kommende album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første, er meldingen til pressen fra Søren Sko.

Sangeren med den karakteristiske stemmer lover ligefrem, at albummet bliver "frisk, moderne og lettere dansant". Og det skal nok passe. Men Sko lover også, at der til Helsingør-koncerten bliver genhør med de gamle hits som "Get Ready", "Loser’s Game"og "On A Long Lonely Night".

- Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke, forklarer han.,

jmn

dagens e-avis

køb adgang til vores e-avis

  • Søg i vores arkiv
  • Nem og hurtig adgang
  • Læs os på farten
  • Tag os med på ferie

e-avis adgang

KUN kr. 20,00

Artiklen sidst ændret: 17. september 2018 15:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Job i Nordsjælland

Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger logo
Euronics log  win win 30.000 16/4 18 – april 19 1723144
https://www.kunstnershoppen.dk/
Rusmiddel 1727211, 25.000 vis 29/5 18-29/5 19 side artikel logo
BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu