Pernille Vermund - med forlovelsesring.

Af Jesper Munch Nielsen

Vermund skal giftes med sin rigmand i Helsingør

Genoptaget forhold til Lars Tvede, der bor i Schweiz, krones med bryllup til sommer.

BRYLLUP: Der er langt fra Snekkersten til Schweiz og omvendt. Det ved Pernille Vermund, og det ved Lars Tvede – politikerens kæreste.

Den meget succesrige og meget velhavende erhvervsmand og iværksætter bor i Zug i Schweiz, Vermund bor på G.A. Hagemanns Vej. Og sådan bliver det ved med at være.

– Jeg elsker mit liv her. Det her hus skal jeg bæres ud fra. I min barndom flyttede vi ret tit. Her har jeg boet siden 2003, og stedet er så afgørende for alt, hvad jeg laver, fortæller Pernille Vermund.

Det bliver da også i nærheden af Snekkersten, at i dag 42-årige Vermund skal giftes med den 19 år ældre Tvede. Kronborg Slotskirke er booket en tidlig sommer-lørdag næste år, mere præcist lørdag den 4. maj.

– Lars er det skønneste, skøreste menneske, jeg kender. Han har en bizar personlighed. Hvis jeg havde mødt ham, da jeg var 25, ville jeg nok have tænkt, at han var mærkelig. Han er en meget ærlig person, og han er måske ikke så god til at tilpasse sig andre. På den anden side har det været godt for mig at lære, at jeg ikke behøver at forsøge at lave om på den mand, jeg er sammen med siger hun.

Hver anden weekend

Det var i sommeren 2016, at Pernille Vermund og Lars Tvede fandt sammen, da Vermund researchede på skattepolitik og havde læst en af Tvedes mange bøger.

Tidligere i år satte parret dog deres forhold på pause i en periode. Langdistanceriet og de overfyldte kalendere blev for meget.

– Da vi splittede op, var det netop på grund af langdistanceforholdet. Vi var ikke gode nok til at prioritere hinanden i vores tid. Og da vi så fandt sammen igen, vidste vi, at vi var nødt til at sætte kærligheden ind i kalenderen, forklarer hun.

Det er travle kalendere, som partilederen og forretningsmanden har. Og de to ser da heller ikke hinanden lige så meget, som mange andre par gør.

– Vi er sammen hver anden weekend. Og halvdelen af de weekender er forlængede. Så vi er nok sammen 10 dage om måneden, siger hun.

Det er ikke så meget tid, Tvede og Vermund har sammen. Og man skal heller ikke forvente, at parret får fælles økonomi lige om lidt.

– En forudsætning for mig har været, at vi har særeje. Vi har ikke bygget noget op sammen, og vi starter på den måde, hvor vi er nu, konstaterer hun.

Kysser med en anden

I dag er forholdet altså på ret køl og på rette vej, mener Vermund og Tvede. Også selv om Pernille Vermund kysser med en anden…

Som omtalt i Helsingør Dagblad forleden har komikeren Jonatan Spang fået Pernille Vermund med i en sketch i satireprogrammet “Tæt På Sandheden”, som ender med et langt tungekys mellem de to. Spørgsmålet er oplagt. Hvem kysser bedst? Spang eller Tvede?

– Ha, Jonatan Spang kysser ikke lige så godt som Lars. Slet ikke, er den kontante melding fra Vermund.

Handle i joggingtøj

Der er valg inden brylluppet, vurderer politikeren. Og på den måde er det også afgjort, at Pernille Vermund ikke er på vej til at tage toget til Zug for at flytte ned til ægtemanden.

Hun regner nemlig selv med at komme i Folketinget. Den tjans kan ikke passes fra Schweiz. Og desuden er det Snekkersten, der er omdrejningspunktet i hendes fremtidsplaner.

– Jeg er vokset op heroppe. Og der er så mange ting i hverdagen, hvor jeg bare er glad for at være lige her. Det er også pudsigt, at mange af os, der bor her, er vendt tilbage. Mine børn går i klasse med børn af folk, som jeg selv kendte fra skolen. Men det er jo fordi, her er så dejligt, siger hun.

Det dejlige inkluderer blandt andet noget afslappet. En åben atmosfære.

– Der er en autentisk stemning omkring Snekkersten. Det er et gammelt fiskerleje, der er ikke noget fisefornemt ved det. Og man kan sagtens gå ud og handle i joggingtøj og ligne lort. Jeg forestiller mig, at det er noget helt andet i Hellerup, forklarer Pernille Vermund.

jmn

Artiklen sidst ændret: 28. oktober 2018 16:05

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu