Debat: Lad os få 30 timers arbejdsuge


Af Helsingør Dagblad

Julie Herdal Molbech, Alternativet.

DEBAT: Hverdagen er den helt store udfordring for mange børnefamilier. Børn vil gerne have mere fritid og leg. Voksne vil gerne have mere tid med vores børn. Verden har brug for bæredygtige livsformer. Men behøver vi at stå med valget mellem arbejde og børn? Egentlig ikke.

En af visionerne i Alternativets regeringsgrundlag er et mere fleksibelt arbejdsmarked, hvor vi arbejder mindre og sikrer en mere fornuftig balance mellem arbejds-, familie- og fritidsliv. Alternativets mål er at sænke normarbejdstiden til 30 timer og dermed øge friheden, forbedre livskvaliteten, mindske stress og begrænse nedslidning i befolkningen.

Artiklen sidst ændret: 4. november 2018 12:21

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018