Debat: Se på klima og demografi


Af Helsingør Dagblad

"Transport- og landbrugssektoren halter voldsomt bagefter!"

DEBAT: Verden, Europa, Danmark og Helsingør står overfor to kolossalt store udfordringer – klimaforandringerne og ændringerne i befolkningssammensætningen; den såkaldte demografi. På begge udfordringer er der internationale, nationale og lokale måder, hvor vi kan takle dem.

Klimaudfordringerne er vor tids største udfordring. Internationalt er det vigtigt, at der ikke kun bliver sat mål som FN’s Verdensmål, der peger den helt rigtige retning, men at det også bliver bakket op af handling. F.eks. bør der indføres internationale flybrændstofafgifter og investeres i grøn transport som et europæisk højhastighedstognet.

Artiklen sidst ændret: 5. november 2018 11:39

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018