Helena Hvid Hansen vandt bronze ved de sjællandske mesterskaber på 1.500 mester fri. (Privatfoto)

Af Helsingør Dagblad

Svømmer sig til bronze ved sjællandske mesterskaber

SVØMNING: Seniorsvømmer Helena Hvid Hansen formåede i weekenden at svømme sig til en flot bronzemedalje i 1.500 meter fri ved de sjællandske mesterskaber i svømning.

Østdanske Mesterskaber på kortbane for senior og juniorsvømmere blev afviklet i weekenden i Birkerød Svømmehal.

Inden for svømning er der langsigtet fokus på langbanemesterskaberne, som ligger om sommeren, og kortbanesæsonen er derfor meget kort. Første kortbane-mesterskaber er således allerede afviklet her blot to måneder inde i sæsonen. Helsingør Svømmeklub deltog i Østdanske Mesterskaber med en del af junior- og seniorsvømmerne med det primære fokus at træne holdkapper op til de danske mesterskaber på kortbane i starten af november.

Ikke ambition om metal

Der var således ikke ambitioner om medaljer, men ikke desto mindre lykkedes det klubbens langdistance seniorsvømmer Helena Hvid Hansen at svømme sig til en bronzemedalje i 1500 meter fri.

Holdkapperne blev svømmet i fælles konkurrence for juniorer og seniorer, og både Helsingørs første- og andetholds pigeholdkap viste god form og svømmede et par flotte holdkapper. I 4×100 meter medley holdkappen satte junior-pigerne – Linnea Hietala, Sofie Villum Færch, Mathilde Menck Nielsen og Mathilde Maria Thorsen – ny klubrekord, og var den hurtigste af de rene junior-holdkapper. I 4×100 meter fri svømmede pigerne også en god holdkap og blev samlet tredjebedste af junior-holdkapperne, hvilket tegner lovende til de kommende DM for juniorer om en måneds tid.

Dorthe Hietala

Artiklen sidst ændret: 8. november 2018 10:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu