(ARKIV) Københavns Byret har forhåndsberammet sagen, hvor både Bendtner og en taxachauffør er tiltalt. Det skriver Ritzau, torsdag den 11. oktober 2018. (Foto: TERJE PEDERSEN/Ritzau Scanpix)

Af Josephine Vedel

Bendtner-skandale: Der var også dengang på Marienlyst

rafn-woldsen, Ordre 1725631,  kunde 275797, 25.000 visninger side

Nicklas Bendtner er blevet tiltalt for vold mod en taxichauffør i København. Chaufføren tiltales samtidig for forsøg på vold.

HELSINGØR: Det er ikke første gang, at Nicklas Bendtner kommer i politiets eller mediernes søgelys. Tværtimod er listen, hvor den danske fodboldspiller er involveret i enten hærværk eller vold, temmelig lang.

Det gælder alt fra pinlig opførsel på en natklub i London i 2008 til alkoholpåvirket kørsel, hærværk og vold i både 2009, 2011, 2012 og 2013.

Den 11. november 2011 røg Bendtner og resten af landsholdet på forsiden af Helsingør Dagblad med ordene: Landsholdsspillere meldt til politiet efter tumult på Marienlyst. Historien var, at Bendtner sammen med sin daværende kæreste, svigerfamilie og resten af landsholdet havde tilbagt en fredag aften og nat på Hotel Marienlyst, efter at Danmark havde banket svenskerne 2-0.

Men svenskerne var angiveligt ikke de eneste, der fik bank den aften. Den dengang 31-årige Jesper Jensen fortalte til Ekstra Bladet, at han var blevet sparket ned af Bendtner på sit hotelværelse, og at han dagen efter tumulten stod på politigården i Helsingør med sin arm i en slynge for at anmelde Nicklas Bendtner og Daniel Agger.

Politiet undersøgte anklagerne, men vurderede, at beviserne ikke var tilstrækkelige og valgte ikke at gå videre med sagen. Kilder fortalte efterfølgende til Sporten.dk, at Jesper Jensen selv opsøgte balladen den aften.

Nægter sig skyldig

Denne gang handler Bendtners forseelse sig om en episode i København, hvor Bendtner kom op at skændes med en taxichauffør. Det endte ud i noget fysisk tumult, og chaufføren brækkede kæben to steder.

Bendtner har ikke sagt meget om sagen til medierne. Han har beklaget overfor sine fans og sin fodboldklub på et pressemøde den 11. september i Trondheim. Grundet sagen i det danske retsvæsen ønskede han dog ikke at give sin version af, hvad der var sket.

Under pressemødet fortalte advokat Anders Németh, at fodboldspilleren nægter sig skyldig.

Chaufføren nægter sig også skyldig.

– Min klient er blevet tiltalt for at kaste en ukendt genstand mod Bendtner og hans kæreste uden at ramme. Det er lidt usædvanligt, at min klient både er tiltalt og forurettet i sagen. Det samme gælder iøvrigt Bendtner,« siger chaufførens advokat Mette Grith Stage til BT.dk.

Lokal kæreste

Bendtners 25-årige kæreste, Philine Roepstorff, har til gengæld givet sin version af sagen på Instagram. Hun var nemlig sammen med fodboldspilleren, den aften det skete.

– Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning, end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner, da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren, skriver hun.

– Det får ham til at gå amok. Han laver en U-vending og speeder efter os og råber ting som “luder” og “bitch” og “kælling”. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os, og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt, skriver hun blandt andet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hej alle. Selv om det egentlig ikke var planen så har jeg brug for lige at forklare nogle ting omkring det der skete natten til søndag…. Aviserne skriver at taxachaufføren blev overfaldet af Nicklas, men det var ikke ligefrem det der skete. Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt længere så det diskuterede vi stadig da vi satte os ind i en taxa ved Kongens nytorv. Det skulle være en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner da vi i utilfredshed står af ved Nationalbanken og nægter at køre videre med chaufføren. Det får ham til at gå amok. Han laver en U vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kælling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig. Den rammer ikke, men det er tæt på. Derefter farer han frem mod os og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt. Selvfølgelig skal man ikke slå, men det var ikke Nicklas der overfaldt nogen. Han blev forfulgt og forsvarede sig selv og mig. Hvor mange ville ikke have gjort det samme for sin kæreste? De kan sige og skrive hvad de vil – men at beskytte den man elsker når man føler sig truet er ikke forkert i mine øjne. Det var en situation mellem et kærestepar og en taxa chauffør – det har ikke været drengestreger eller dumheder – det har været selvforsvar og jeg tror alle andre havde reageret på samme måde.

Et opslag delt af P H I L I N E P I (@philineroepstorff) den

Philine Roepstorff er opvokset i Snekkersten og har gået på Borupgårdskolen. Hun er datter af den tidligere håndboldspiller Jens Erik Roepstorff, og hendes mor har butikken Blue Living i Helsingør indre by.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff offentliggjorde deres forhold den 15. juli 2018, hvor hun lagde et billede ud af de to, der kysser.

Artiklen sidst ændret: 11. november 2018 11:36

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Apperupvej e-mægler 397432 40.000 win. Skift til Wilstrup 20/12

Job i Nordsjælland

Betina Grønbæk 1730237 280920 40.000 win 5/7-18-5/4-19
Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Verona Pizza og Kebab 20.000 win win 23/5 18-23/5 19 1726656 logo
Malerfirmaet Nordkysten side+logo 26/3-18-31/3-19 win win 1721580+81+82

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu