En 48 årig mand fra slagelse voldtog sin kæreste ved to forskellige lejligheder på Storsejlet i Snekkersten. (Foto: Lars Johannessen)

Af Victor Kuhlman

Hun krammede sin voldtægtsmand, før han blev dømt

Bruuns rengøring side 25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013

Offeret ønskede ikke sin voldtægtsmand i fængsel, men kunne intet stille op, da dommeren afsagde sin dom.

HELSINGØR: Den 48-årige Claus Hansen fra Slagelse blev mandag idømt fire års fængsel i retten i Helsingør.

Han blev dømt for to voldtægter af sin 50-årige kæreste og fire forskellige trusselsforhold på forskellige bekendte, men ikke dømt for et forsøg på voldtægt. Han har udbedt sig betænkningstid og blev efterfølgende varetægtsfængslet.

– Du var ond, barsk og tog, hvad du ville have. Måske misforstod du mit nej, men det var meget brutal sex, havde Claus Hansens 50-årige kæreste skrevet i et af de mange breve, som kæresteparret har sendt til hinanden de sidste måneder under hans varetægtsfængsling.

Kvinden havde gentagne gange skrevet, at Claus Hansen havde overskredet hendes grænser ved at have sex med hende mod hendes vilje, men at der ikke var tale om voldtægt, selvom kvinden havde både grædt og råbt nej.

Kvinden havde efter voldtægterne været i kontakt med politiet, der valgte at gå ind i sagen og arrestere Claus Hansen.

Kvinden var til stede under retsmødet og gav sin voldtægtsmand et langt kram før domsafsigelsen.

Voldtaget af sin kæreste

Der var afsat to dage i retten i Helsingør til at behandle sagen, og mandagen blev hovedsageligt brugt på at gennemgå bilag og domsafsigelsen. Her fremgik det tydeligt, at den dømte har alkoholproblemer og droppede sin antabusbehandling kort før sommerferien.

Claus Hansen var tydeligvis påvirket af omstændighederne og græd under store dele af retsmødet.

I de to sager om voldtægt og det ene forsøg på voldtægt blev der fremlagt sms’er, messenger-samtaler, en lægeundersøgelse af kæresten og lydfiler fra hendes samtaler med politiet ved tre forskellige lejligheder.

– Han er kendt af Slagelses Politi. Han har banket mig sønder og sammen. Jeg er bange for ham. Han er fuldstændig syg i hovedet, fortalte kvinden dengang til politiet, hvorefter hun blev spurgt, om hun var blevet voldtaget af sin kæreste.

– Ja, vi har haft sex mod min vilje. Jeg vil ikke anmelde det, sagde hun til politiet.

Politiet fik efterfølgende kvinden til at besøge Rigshospitalets center for voldtægtsofre, hvor lægerne kunne konstatere, at kvinden havde gule og blå mærker på ben og arme. Derudover havde kvinden skrevet i en Facebook-besked, at hun ikke brød sig om, når Claus Hansen var for hård ved hende under sex, og at hun lod sig kontrollere 100 procent af ham. Ellers blev han vred. På trods af omstændighederne gav hun flere gange udtryk for, at hun ikke ønskede ham i fængsel.

“Gik hårdt til værks”

For 14 dage siden indrømmede Claus Hansen i retten, at han og hans kæreste drak for meget på tidspunktet, og at han gik “hårdt til værks”, når de dyrkede sex.

– Du slår og vil have sex på din måde. Den sex du tager, er ikke okay, for jeg bliver bange for dig, havde kvinden skrevet til Claus Hansen i et af sine breve.

Kvinden var i gang med at opsige sit lejemål, fordi hun var bange for at Claus Hansen ville komme til hende, og skrev til hende, at det ville blive hårdere og hårdere.

Ikke hans telefoner

Ud over voldtægterne blev Claus Hansen også dømt for trusler ved fire tilfælde. Han har han sendte flere meget skræmmende SMS’er til to kvinder, hvor han siger, at de skal frygte for deres liv og desuden til en tidligere arbejdskollega.

Han hævder dog, at han ikke har været i besiddelse af de telefoner, som nogle af SMS’erne blev sendt fra.

Masteoplysninger og andre teledata, som politiet har indsamlet, taler dog for, at det var ham, der havde gang i telefontasterne.

Anklager Christine Schønsted gjorde det klart i sin procedure, at hvis man har sex med sin kæreste mod hendes vilje, så er det voldtægt, lige meget hvad offeret mener.

– Voldtager man sin kæreste over flere weekender, er det samfundets opgave at hjælpe dem, som ikke kan hjælpe sig selv, sagde hun.

Artiklen sidst ændret: 16. oktober 2018 12:20

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Øresundsakvariet april 19/20 10-15.000 win  1752510

Job i Nordsjælland

Fliserensning.dk april 19/20 15-20.000 win 1753334, skift 3/5, 2/7, 1/8
Scan Rejser  374263, 1751636,  win 1, aug 19/20
Nybolig april 19/20 10-15.000 win 1753046
Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753436, alt bestilt 2x
Trykkeriloftet/Kasper Adrian 500319, 1753689, 15-20.000 win maj 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu