Helsingør Dagblads chefredaktør (Foto: Lars Johannessen)

Af Jacob Henriques

Leder: Større arbejdsglæde i hjemmeplejen

Den seneste uges tid har vi i Helsingør Dagblad skrevet om hjemmeplejen i Helsingør Kommune. Og der er ingen tvivl om, at kommunen står overfor en kæmpe udfordring. Selv om vi blot ”står ved foden af bjerget”, som formand for omsorgs- og sundhedsudvalget, Mette Lene Jensen, beskriver det i dagens avis, så er problemerne allerede tydelige. For der kommer hvert år flere ældre, der har behov for pleje. Og den udvikling vil blot accelerere de næste år.

Artiklen sidst ændret: 23. november 2018 12:13

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu