August Hall og Helsingør håndbold har vundet to ud af tre kampe, siden Maj-Britt Skeldrup stoppede som cheftræner. (Foto: Torben Sørensen)

Af Andreas Mayerhofer

Håndboldherrer vandt igen

Sport direct, Kundenr: 378087, Ordrenr 1725531, 25.000 visninger side

Helsingør Håndbolds herrer slog Rudersdal i 3. division efter en tæt kamp.

Helsingør – Rudersdal 30-28

HÅNDBOLD, 3. DIVISION: Det har ikke haft den store negative sportslige konsekvens for Helsingør håndbolds bedste herrehold, at cheftræner Maj-Britt Skeldrup for nogle uger siden tog sit gode tøj og gik efter fire år i klubben.

Siden er det blevet til et nederlag til divisionens tophold og to sejre over HIK og Rudersdal fra den tunge ende af rækken.

Det er 22-årige Frederik Steenfeldt, der har overtaget tøjlerne for en stund.

– Det går okay, selvom vi har mistet træneren, og spillemæssigt er niveauet ikke dalet mærkbart. Der er en god stemning i truppen og et ønske om at skabe en god sæson, siger Steenfeldt.

Foran det meste af kampen

Søndag vandt 3. divisionsholdet for anden kamp i træk, da Rudersdal blev slået med to mål i Helsingørhallen efter et opgør, hvor Helsingør var i teten uden at kunne sætte gæsterne af.

– Vi kom hurtigt foran med et par stykker, og så holdt vi den gennem det meste af kampen. Vi var foran med tre ved pausen og i fin kontrol. Med to minutter tilbage for Rudersdal så udlignet, men vi trækker fra igen og scorer til plus to med otte sekunder tilbage af kampen, siger Frederik Steenfeldt, der har været cheftræner i tre kampe.

– Vi spiller okay, men vores bedste præstation var faktisk den kamp, hvor vi tabte til topholdet Helsinge. Der er selvfølgelig nogle ting, der skal på plads. Vi har mistet en del spillere, og nu er cheftræneren også stoppet, så det er et andet hold end i sidste sæson, men kvaliteten er fin, og der er også begyndt at komme flere spillere til træning. I starten af sæsonen var fremmødet ikke så godt, og det var også en af grundene til, at Maj-Britt stoppede som træner, forklarer Frederik Steenfeldt.

I et ganske tæt topfelt i 3. division pulje 6 ligger Helsingør Håndbold nummer seks med seks point og fire point op til nummer et fra Helsinge, der har spillet en kamp mere end Steenfeldts mandskab.

– Vi har ikke sat en målsætning op for sæsonen, og det havde vi heller ikke før, Maj-Britt stoppede. Vi skal lige spille os ind i turneringen, og så må vi se, men vi har kvaliteten til at spille med i toppen af rækken, siger den unge håndboldtræner.

Helsingør Håndbolds herrer spiller torsdag på udebane mod Herlev/Hjorten, der kun har fået et point i de første seks kampe.

Damer tabte

Lige før herrernes sejr var Helsingør Håndbolds damer i kamp på Helsingørhallens gulv. Her blev det til et nederlag på 18-22 til Ydun, der er en del af 2. divisions topstrid.

Poul Sørensens hold ligger nummer fire efter seks runder med otte point. Nedrykkerne fra Lyngby fører suverænt efter syv sejre i syv kampe.

Artiklen sidst ændret: 5. november 2018 16:36

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
Jumbo Personal Computer, order nr. 1725098. Kunde nr. 177805. 80000 visninger. Top

Job i Nordsjælland

Rexbriller, Kunde nr. 285695, Ordre nr. 1725517, 30.000 visninger logo
https://www.kunstnershoppen.dk/
øresundsakvariet. Ordre 1724948. Kundenummer 373612. 25000 visninger Side/logo
Jobo vaskeklub logo april 17-april 18 40.000 win win 1723108,pause 8-24/3 polering i stedet
BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu