Nu får ejeren en ny frist til at fjerne disse udeserveringfaciliteter, som optager to parkeringsbåse i Hovedvagtsstræde. (Foto: Lars Johannessen)

Af Niels Berg

Restauratør får ny frist til at rydde p-båse

Royal Bars serveringspladser i to parkeringsbåse i Hovedvagtsstræde skal væk. Men det skulle de have være allerede i juli.

HELSINGØR: Helsingør Kommune giver nu indehaveren af Royal Bar i Hovedvagtsstræde besked på at fjerne de serveringsfaciliteter, som restauratøren uden tilladelse satte op i to parkeringsbåse i sommers.

Serveringspladserne har stået der lige siden det første påbud om at fjerne dem, så nu er det tredje gang, kommunen giver ejeren en frist til at rydde gaden.

Man skal helt tilbage til den 23. juli for at finde den første udløbsfrist, kommunen gav ejeren til at fjerne indretningen.

Klage på klage
Men restauratøren, som tidligere på året gik gået konkurs med Restaurant Dansk på Axeltorv, klagede via sin advokat over afgørelsen, og det betød, at serveringsbåsene kunne blive stående, mens klagen blev behandlet.

En måned senere meddelte kommunens center for by og trafik, at klagen var afvist. Det betød bare ikke, at gaden blev ryddet, og serveringspladserne i de hårdt tiltrængte parkeringsbåse står der endnu.

Men i denne uge får restauratørerne så en ny og kortvarig frist fra Helsingør Kommune til at fjerne udeserveringsarealerne, medmindre han vil betale for, at kommunen gør det.

Måske lykkes det denne gang.

Artiklen sidst ændret: 12. november 2018 13:46

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har Helsingør kommune brug for en Sociolance, der er en ambulance med en socialfaglig medarbejder og en paramediciner, der tager sig af socialt udsatte?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu