Leder: En stime af hurra’er


Af Jacob Henriques

Foto: Lars Johannessen

Vi har ventet længe på den glade nyhed.

Nyheden om, at der nu bliver sat en stopper for sandsugningen i Øresund, og at vores del af sundet bliver beskyttet af et EU-direktiv. Den egentlige nyhed har et påhæng eller en ekstra følgesvend: En ny statslig mærkning af fisk, der er fisket skånsomt, kystnært og bæredygtigt kommer i kølvandet af det arbejde Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri med Søren Jacobsen i spidsen systematisk har foretaget i mange år. Mærkningen, der kommer hele landets forbrugere til gode, ser dagens lys engang næste år.

Artiklen sidst ændret: 15. november 2018 12:25

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018