Af Pernille Hermann

Hvor vil du være, når du bli’r stor?

Både Ungdomsskolen og 10. klasseskolen havde familiebesøg det meste af lørdagen.

HELSINGØR: Foran indgangen til 10. klasseskolen blev der solgt rideture og spæde juletræer i potte, og på vejen videre til Ungdomsskolen blev man mødt af kunstige snebyger, røgfyldte sæbebobler og af lyden fra en gokart i evig rundfart.

Man kan nemlig aldrig vide, hvad der sker – heller ikke når man først kommer inden for murene. De to skoler holdt det meste af lørdagen åbent hus for elever og forældre, og både lærere og elever var i sving for at vise, hvad også hverdagen på skolerne har at byde på.

På gangene blev man tilbudt raffinerede smagsprøver fra Ungdomsskolens køkken – anderillette, tunmousse og tomat – mens 10. klasserne solgte hjemmesyltede grønsager og fine julekager og fyldte chokolader tilsat julesalmer fra karaoke-anlægget.

Hittet på Ungdomsskolen var selvfølgelig sange fra musicallinjen, og der var også god søgning til de fysiske aktiviteter i sportssalen og foran dansespejlene, og på begge skoler til både e-sport og brætspil.

Selvfølgelig var der også gang i de kreative fingre med fremstilling og salg af smykker, ansigtsmaling og andet fint og sjovt. Og på 10. klasseskolen sad et par elever og læste højt for de små søskende, så det ikke blev for kedeligt at være med.

Artiklen sidst ændret: 19. november 2018 12:54

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Ser du overvægt som et samfundsproblem?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu