Bagom Bolden: Jeg tog fejl


Af Andreas Mayerhofer

Douglas Ferreira har scoret et mål - på straffespark - i hele efteråret, og brasilianeren har mere end svært ved at finde formen. Han er blandt de nederste i Helsingør Dagblads karakterbog, og FCH trænger til en målsluger. (Foto: Lars Johannessen)

Med nederlaget til FC Roskilde er FC Helsingør sikret en sidsteplads hen over vinterpausen.

En sviende lussing til alle i og omkring klubben, der for få måneder siden drømte om en hurtig retur til Superligaen – nu giver en særdeles aktuel nedrykningssnak gåsehud til spillere, ledere og tilhængere af klubben.

Siden den fine start på Superliga-sæsonen har FC Helsingør været en klub, der med enkelte undtagelser, har været i resultatmæssig frit fald. Nedturen bunder givet i flere ting, og en af dem er mere og mere tydeligt den manglende fornyelse af truppen i sommer.

Artiklen sidst ændret: 19. november 2018 16:23

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018