Nu har tyvene både hans nummer og hans penge


Af Helsingør Dagblad

En 57-årig mand blev dobbelt ramt af tyveri natten til søndag.

ESPERGÆRDE: Hvis man lige er blevet bestjålet, så kan det være usmart at forsøge at få tyvene til at vende tilbage. Det gav i hvert fald bagslag, da en 57-årig mand fra Espergærde natten til søndag blev udsat for et frækt mobiltyveri. Manden befandt sig på Kløvermarken ved tretiden om natten. Han var i gang med at ringe efter en taxa, da tre drenge kom forbi, og de tog simpelt hen telefonen ud af hånden på ham.

Drengene gik videre, og så var det, at manden fik en idé. Han råbte til dem, at han ville give dem 200 kroner, hvis han kunne få sin telefon tilbage.

Det fik drengene til at vende om. Desværre var det ikke for at levere telefonen tilbage. I stedet stjal de mandens pung, der indeholdt diverse betalingskort, kontanter, kørekort og sundhedskort. Efter det dobbelte tyveri løb drengene i retning mod Espergærde Centret.

Artiklen sidst ændret: 19. november 2018 14:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018