Jalousi-drabet i Hornbæk: “Det er et banalt drab”


Af Niels Berg

Foto: Lars Johannessen

Retten: 12 års fængsel.

Retten i Helsingør har fældet dom i sagen mod den 33-årige mand, der er tiltalt for overlagt drab på en 39-årig mand i Hornbæk den 3. juli.

Anklageren Kenn Jørgensen krævede 12 års fængsel til den 33-årige. Han betegnede i øvrigt sagen som en “banal drabssag”, som drejede sig om en kvindes gunst. Derfor holdt han sig udelukkende til at argumentere for, at den tiltalte havde til hensigt at dræbe sin rival, da han sneg sig ind på ham på Harboesvej i Hornbæk. Det gjorde han blandt andet ved at henvise til den lydoptagelse, som den afdødes telefon ved et tilfælde har lavet af overfaldet. Den gengiver bl.a. lyden af hvert slag og afslører, at overfaldet varede cirka 19 sekunder.

Artiklen sidst ændret: 4. december 2018 14:53

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018