Jan Jacobsen blev onsdag aften valgt som ny formand for Helsingør Håndbold. (Foto: Andreas Mayerhofer)

Af Andreas Mayerhofer

Helsingør Håndbold henter ny formand

Prøvestenen logo/side/artikel banner

Jan Jacobsen blev i aftes valgt som ny formand for Helsingør Håndbold efter kampvalg.

HÅNDBOLD: Efter en turbulent periode i Helsingør Håndbold med formands-afgang og farvel til flere trænere i både senior- og ungdomsafdeling, blev der onsdag aften valgt ny formand, ligesom bestyrelsen fik fire nye medlemmer og dermed er kom op på 15 i alt.

Der var kampvalg til begge valg, og på formandsposten var det Jan Jacobsen, der vandt med overvældende flertalt. Han var anbefalet af den siddende bestyrelse.

– Jeg har siddet i klubbens forældreteam i længere tid, og jeg kender derfor klubben ganske godt, og jeg har allerede lagt mange timer i Helsingør Håndbold. Da bestyrelsen spurgte, om jeg kunne være interesseret i at træde ind som formand med deres opbakning, sagde jeg ja, og nu glæder jeg mig til at komme i gang med arbejdet, siger Jan Jacobsen, der har to børn, som spiller i klubben.

Kigger fremad

Formandsposten er på valg på den ordinære generalforsamling til sommer, men den nye formand kan sagtens se sig selv blive siddende i stolen.

– Det er ikke en nødløsning, at jeg har sagt ja til at blive formand. Kommer det til at fungere, og har jeg bestyrelsens opbakning, stiller jeg op igen til sommer, siger den nyslåede håndbold-formand.

Hvad vil du gerne ind og arbejde med i Helsingør Håndbold?

– Vi skal ud og være en endnu bredere funderet klub, og så vil jeg arbejde for en bedre integreret sammensmeltning mellem senior og ungdom, hvor de store er rollemodeller for de små, forklarer Jan Jacobsen.

I forhold til de udfordringer, der har været i klubben på det seneste med træner- og bestyrelsesafgange, siger han således:

– Jeg forholder mig ikke til de problemer, der har været. Jeg kigger fremad, og det er klart, at vi i en fart skal have stoppet den tendens med at trænerne holder op.

Ikke intern ballade

Han overtager formandskabet fra Caroline Møller, der for nylig valgte at stoppe i bestyrelsen. Det samme er tilfældet med næstformanden Michaela Carstensen, som dog bliver siddende frem til nytår.

– Jeg har valgt at stoppe, fordi Caroline stoppede. Det var et makkerskab, og da det stoppede, valgte jeg også at sige stop efter ni år i klubben. Jeg har heller ikke længere børn i klubben, siger Michaela Carstensen.

Der har været snak om intern ballade i klubben. Er det derfor, at I stopper?

– Nej, det kan jeg rydde helt af vejen. Det er ikke på grund af uenighed i bestyrelsen, at vi har sagt stop. Årsagen er personlig, og jeg ikke har flere kommentarer til dette, lyder det fra Michaela Carstensen.

Hun afleverer efter eget udsagn trygt klubben til den nye bestyrelse.

– Det er et rigtigt godt hold, der er blevet sat med en masse gode kræfter. Det skal nok blive godt, siger den afgående næstformand.

Det bliver den nye bestyrelse, der udpeger en ny næstformand.

Artiklen sidst ændret: 6. december 2018 11:36

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger Top

Job i Nordsjælland

Dutrupgaard, 500128, 1723793, 20.000 visninger logo
BAAGØ, 127683, 1724217, 40000 visninger side/logo
KV-Revision, Kunde nr. 280954,  Ordre nr. 1725350, 40.000 visninger logo
Skydeselskabet  Kunde nr. 373553  Ordre nr. 1725347, 20.000 visninger logo
Ivar Jensen, K-nr. 1720262,  Ordrenr. 1725507, 30.000 visninger top

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu