Kendt debattør fra Helsingør modtog pakke med hvidt pulver


Af Niels Berg

Hele fredagen var Nationernes Allé i Helsingør afspærret, mens erhvervskvinden og debattøren Stine Bosses hjem blev undersøgt af politiet. Bosse havde fået et brev, og hun og tre andre havde haft kontakt med det hvide pulver, der lå indeni.

HELSINGØR: Erhvervskvinden og debattøren Stine Bosse, som har hus på Nationernes Allé, var fredag formiddag ude for at tømme sin postkasse. Blandt forsendelserne lå et brev, som viste sig at indeholde et hvidt pulver.

Hun slog alarm til politiet, da hun selv og tre andre personer i hjemmet, heriblandt en mindreårig, kom i kontakt med det ukendte stof.

Kort tid efter var Nationernes Allé afspærret.

Politiet arbejdede sammen med specialister fra sundhedsberedskabet, Helsingør Kommunes Beredskab og reddere fra Falcks ambulancer lige indtil klokken cirka 15-tiden på at undersøge de berørte personer, erhvervskvindens hjem og det stof, der lå i brevet. Det viste sig imidlertid at stoffet var uskadeligt.

Stine Bosse har ifølge Helsingør Dagblads oplysninger orienteret naboerne på Nationernes Allé via mail om, hvad der lå bag det store opbud af politi og redning på den ellers så fredelige vej.

Stine Bosse ønsker ikke at knytte nogen kommentarer til sagen, da Helsingør Dagblad kontaktede hende fredag eftermiddag.

– Og det gør mine naboer heller ikke, tilføjede hun.

Politiet har endnu ikke fundet frem til brevets afsender og heller ikke til et motiv for for hændelsen.

Helsingør Dagblad følger sagen.

Artiklen sidst ændret: 21. december 2018 16:32

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018