Anders Matthesen er på scenen i Helsingør til februar.

Af Jesper Munch Nielsen

Vind billetter: Anders Matthesen bringer ud

Jumbo maj 19/20 2×50-60.00 win 1753436, alt bestilt 2x

Onsdag den 6. februar optræder Danmarks mest populære komiker i Helsingør.

KONKURRENCE: Det første, kommende Helsingør-show med Anders Matthesen blev udsolgt i lyn-tempo. Så er det jo, når det er Anden. Det andet Anden-show er der også kun få eller måske nu slet ingen billetter tilbage at købe.

Det er onsdag den 6. februar, at Anden bringer ud, som showet hedder. Han har doblet op på showet, så der er to gange Anders Matthesen på samme aften. Og det er uden staffage og ståhej, at Matthesen kommer til Helsingør.

Komikeren, der også laver film, skriver bøger og meget, meget andet, har lige triumferet med et stort jubilæumsshow i Royal Arena. Og nu er han så klar til at vende tilbage til den helt klassiske standup ude på landets mindre steder.

Matthensen lover, at der handler om helt nyt materiale. “Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand – Anden og en mikrofon – uden dikkedarer”, som Kulturværftet skriver.

En hel andegård

Netop fordi showets opsætning er helt enkelt, er det for første gang i årevis muligt for Anders Matthesen at tage hele landet rundt og besøge også mindre scener og mindre byer. På Kulturværftets Store Scene er der dog rigelig plads til en hel andegård, hvis det skulle være.

“De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig. Der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt. Både til at være ude blandt folk igen, men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er dér, at der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig”, har Anden erklæret.

Kulturcentret Kulturværftet har lagt to billetter til det første Anden-show i lodtrækningshatten på Helsingør Dagblad. Man deltager i konkurrencen ved at finde Helsingør Dagblads Facebook-side og se anvisningerne dér.

Artiklen sidst ændret: 21. december 2018 16:24

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt
BAAGØ,  maj 19/20 15-20.000  win 1753557, skift sep

Job i Nordsjælland

Bruuns rengøring logo  25.000 april 17 og 1 år frem win win 1722013
Borgerkroen 379696, 1754488 10-15.000 win juni 19/20
Strejf, 220955, 1753384, logo banner
Nsnet.dk – læs online
Snedker Martin Olsen 375317, 1753662, win 1 aug 19/20

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu