Det lignede en almindelig åbningsdag, men fredag var sidste dag for Fætter BR i Helsingør Bycenter. (Foto: Lars Johannessen)

Af Claus Kjærsgaard

Fredag blev sidste dag for Fætter BR i Helsingør

Legetøjskæden Top-Toy er gået konkurs. Det betyder, at de fleste Fætter BR-butikker havde sidste åbningsdag fredag. Det gælder også i Helsingør.

HELSINGØR: – Vi ved ingenting, sagde den flinke unge ekspedient, og det var også det svar hun gav på spørgsmålet om Fætter BR i Helsingør også er åben lørdag.

Det var bestemt ikke let at være ansat i BR eller Toys’r’us fredag eftermidag, da det blev kendt, at moderselskabet, der ejer de to kæder, er gået konkurs. Det er et svigtende legetøjssalg i julen, der betyder, at Top-Toy er gået fra at være en virksomhed under rekonstruktion til at være gået konkurs.

Det er 226 Fætter BR-butikker og 72 Toys’r’us varehuse, der nu lukker. I alt blev flere end 3000 medarbejdere sagt op fredag.

Blandt dem var også de ansatte hos Fætter BR i Helsingør Bycenter. De har nok fået besked nu, for svaret er desværre, at forretningen ikke fortsætter.

En lille gruppe Fætter BR-butikker vil holde åbent frem til nytår, så man stadig kan nå at bytte varer.

Forretningen i Helsingør er ikke blandt dem. Fætter BR-kunder i Helsingør og omegn skal i stedet tage til Frederiksberg Centret eller Rødovre, hvis man skal bytte noget. Man skal dog skynde sig. Den 31. december er det endegyldigt slut.

Artiklen sidst ændret: 28. december 2018 17:59

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu