Af Pernille Hermann

Børnene får deres eget hus i Fiolgade

Frivilligcentret har overtaget fritidsklubben Fiolens tomme lokaler og inviterer til samarbejde om aktiviteter for børn og børnefamilier.

HELSINGØR: Frivilligcentrets formand, Jytte Mejnholt, var ordentlig i hopla, da hun i går bød velkommen til nytårskur med knaldhætter og bobler for de mange brugere af lokalerne på toppen af Hamlet-huset ved Kronborgvej.

Ikke alene får Frivilligcentret mere råderum på mellemetagen, når Hjemmeplejen flytter til Klostermosevej. En arbejdsgruppe har også lige fået nøglerne til den tidligere fritidsklub Fiolens lokaler i Fiolgade 17A, og her skal der nu oprettes et Børnenes Hus, fortalte Jytte Mejnholt. Hun markerede begivenheden med en meget fantasifuld hovedprydelse, som ethvert barn vil misunde hende.

Artiklen sidst ændret: 11. januar 2019 19:26

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Er det rimeligt at tilbyde beboerne i Nøjsomhed/Sydvej op til 40.000 kroner for at acceptere opsigelser af deres lejemål?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu