Kun en indkørsel?Minister skal hædres med navn på kort vej


Af Jesper Munch Nielsen

Socialdemokratiet jubler! Ikke godt nok, mener radikal politiker om nyt vejnavn.

HELSINGØR: Alle i Helsingør Byråd er vist enige om, at Erling Jensen har fortjent at få en vej i Helsingør opkaldt efter sig. Helsingoraneren var folketingspolitiker, minister og forstander for LO-Skolen på Gl. Hellebækvej.

Det er netop det lille vejstykke fra Gl. Hellebækvej til LO-Skolen, som i dag hedder Konventum, der er i spil til at blive døbt Erling Jensens Vej. På et møde mandag besluttede politikerne i Helsingør Byråds udvalg for by, plan og miljø, at den vej skulle man så at sige gå.

Artiklen sidst ændret: 17. januar 2019 10:01

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018