Debat: Lad os få et Øresund Universitet


Af Jesper Munch Nielsen

Mal det mel!

DEBAT: Grundet meget begrænsede muligheder for at tage en videregående uddannelse nær Helsingør, flytter størstedelen af kommunens unge væk efter endt ungdomsuddannelse. De flytter derhen, hvor fremtidens drømme kan udspille sig – de flytter mod mulighederne i de større byer. Mod universiteterne.

Ganske rigtigt kræver det en vis kapacitet, størrelse og befolkningstæthed, før en kommune overhovedet kan overveje at etablere sig på listen over universitetskommuner. I vores tilfælde kræver det mod til at samarbejde over grænsen.

Artiklen sidst ændret: 18. januar 2019 12:31

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018