Kommunen politianmelder personkreds bag fredagskage-aktion


Af Tine Zedeler

Det handler ikke om kage, men om trusler og chikane, oplyser kommunaldirektør Stine Johansen, Helsingør Kommune. Facebookbruger og kunsthandler Erik Guldager er stærkt forundret over at være blevet politianmeldt for, som han selv betegner det, “at give fredagskage”.

HELSINGØR: Helsingør Rådhus modtog fredag en Otehello-lagkage som var købt og betalt af et netværk, der står bag facebookbruger og kunsthandler Erik Guldager, som via opslag på Facebook og gennem direkte henvendelser til kommunen har blandet sig i den i medierne stærkt omtalte sag om 92-årig Einer Svend Flintrup, der har fået afslag på en plejehjemsplads.

Artiklen sidst ændret: 20. februar 2019 13:58

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Vil du gerne sortere dit affald?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018