Humlepubben lever videre


Af Helsingør Dagblad

Per Bo Jensen nåede ikke sit ti års jubilæum, men hans kone Jette fortsætter pubben med de populære jazz-eftermiddage.

HUMLEBÆK: Per Bo Jensen, som i ni år har forpagtet Humlepubben i Humlebæk Centret, døde den 13. januar og begraves fra Humlebæk Kirke på fredag klokken 13. Han blev ved juletid ramt af en betændelse, der blev opdaget for sent og bredte sig til hele kroppen, fortæller hans kone, Jette Lonni Jensen.

Per Bo Jensen blev kun 60 år, og dødsfaldet rejser spørgsmålet om, hvad der nu kommer til at ske med Humlepubben og de vildt populære jazzarrangementer lørdag eftermiddag.

Men i lørdags stod Jette Jensen bag baren som altid, mens Baked Beans Jazz’ers spillede veloplagt i den propmasende fulde pub.

– Per og jeg havde faktisk planlagt at tage 10 års jubilæet med i oktober og så holde op, men nu fortsætter jeg alene. Ellers skal jeg bare ud på arbejdsmarkedet, og så vil jeg hellere være her og hygge mig med kunderne, siger hun.

Det er Niels Rex, der arrangerer jazz hver anden lørdag. Niels Rex har lokket gode bands til Nordsjælland, lige siden han i 60’erne startede klubben Jazz 66 på Skotterup Kro og fortsatte med jazz i Håndværkeren, på Sletten Kro og på Den sorte Hane i Espergærde Havn.

Artiklen sidst ændret: 21. januar 2019 15:34

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018