Af Jesper Munch Nielsen

Amfetamin gemt i fryseren giver tre års fængsel

Dømts forklaring om, at narkotikaen var en tilfældig dames skyld, troede retten ikke på.

HELSINGBORG: En 60-årig mand fra Helsingborg fik forleden dom ved retten i Helsingborg. Han blev idømt tre års fængsel for at have opbevaret næsten et kilo amfetamin i sin lejlighed – gemt i køleskabet og fryseren.

Helsingborgs Dagblad skriver, at manden blev anholdt i oktober sidste år. En politipatrulje stoppede den 60-årige mand i nærheden af hans bopæl og fandt anledning til en yderligere ransagning af hans hjem. Det gav pote.

Politifolkene fandt nemlig andet end mad og drikke i den 60-åriges køleskab og fryser. Fordelt i tre poser lå der i alt 952 gram amfetamin gemt på de to steder. På køkkenbordet lå der desuden fem gram hash.

Den 60-årige nægtede at kende noget til narkotikaen. Han påstod i retten, at det måtte være et tilfældigt damebekendtskab, som havde bragt amfetaminen med ind i lejligheden.

Den forklaring troede retten slet ikke på og idømte manden til tre års fængsel for alvorlig narkotika-forbrydelser. Og så er det i hvert fald for en tid under alle omstændigheder slut med tilfældige damebekendtskaber.

jmn

Artiklen sidst ændret: 22. januar 2019 10:57

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu