Af Bo Christensen

Leder: Med venner som Erik Guldager …

De seneste dage har en gruppe mennesker med galleriejer Erik Guldager i spidsen kastet sig ind i sagen om den 92-årige Einer Flintrup, der indtil videre har fået afslag på en plejehjemsplads i Helsingør Kommune. Erik Guldager har tidligere orkestreret en kampagne mod Struer Kommune, hvor han kæmpede for, at en 61-årig kvinde med Parkinson fik tilkendt førtidspension.

Formålet i den aktuelle sag kan umiddelbart virke ædelt. At hjælpe en 92-årig mand med at komme på plejehjem. Gruppen bruger blandt andet humoren og sociale medier til at lægge pres på kommunen. Den har blandt andet foræret byrådet et weekendophold på Rømø Familiecamping, så byrådsmedlemmerne kunne få ”ilt til hjernen”. Og de har lovet at give fredagskage til byråd og embedsfolk indtil Einer Flintrup har fået en plejehjemsplads.

Artiklen sidst ændret: 22. januar 2019 12:37

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu