En bygningsarbejder er omkommet på byggepladsen ved Gl. Hellebækvej, hvor det nye stadion er i gang med at blive opført. (Foto: Andreas Mayerhofer).

Af Tine Zedeler

29-årig bygningsarbejder dræbt af løsrevet betonelement ved stadionbyggeri

HELSINGØR: En 29-årig mand er omkommet i en arbejdsulykke ved det nye stadionbyggeri i Helsingør.

-Han var ikke ved bevidsthed, da vi ankom. Han var fastklemt under en betonklods og døde desværre på stedet. Han kommer fra Østjylland. De pårørende er underettet, oplyser vagtchef Søren Bjørnestad, Nordsjællands Politi.

Vagtchefen oplyser, at den betonklods der forårsagede dødsulykken vejer omkring 1,8 ton og er omkring fire, fem meter. Den ligner et af de elementer, der bliver brugt til opførelsen af tribunen. Ulykken skete angiveligt, da betonklodsen uvist af hvilke årsager, løsrev sig fra kranen, der var i gang med at flytte elementet.

– Vi ved ikke, hvad der har forårsaget ulykken. Det har ikke været muligt at tale med kranføren endnu. Han er meget chokeret og er blevet tilbudt krisehjælp. Arbejdstilsynet er lige nu tilstede på byggepladsen sammen med en patrulje for at undersøge omstændighederne ved ulykken, oplyser Søren Bjørnestad.

Bedredskab og politi var i kølvandet på ulykken, sonm blev anmeldt klokken 17.45, massivt tilstede på byggepladsen ved Helsingør Hallen, hvor der arbejdes på at opføre det nye stadion.

Kollegaer har fået krisehjælp

Der var tre, fire ansatte på arbejde på byggepladsen, da ulykken fandt sted. De er alle stærkt chokerede og er blevet kørt til Rigshospitalet, hvor de modtager krisehjælp af psykologer, oplyser indsatsleder Ulrik Villum fra Helsingør Kommunes beredskab.

Helsingør Dagblad følger sagen.

tze

Artiklen sidst ændret: 26. februar 2019 19:07

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Har du spillet padel-tennis?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018

hovedmenu