Skoleelever står bag et enestående bakteriefund


Af Tine Zedeler

Det er eleverne Frederikke Løje Rentsch og Agnes Rahr Westergaard fra 9.s.3 på Skolen ved Rønnebær Allé, der har gjort det opsigtsvækkende fund, som stammer fra roden af en mælkebøtte, der blev fundet tæt på Helsingør Gymnasium. (Foto: Sif Milde).

15-årige Agnes Rahr Westergaard og klassekammerat Frederikke Løje Rentsch fra Skolen på Rønnebær Allé fik forleden en uventet besked. – Jeg kunne ikke helt forstå det, lige da jeg fik beskeden. Det virkede uvirkeligt, fortæller Agnes.

HELSINGØR: Det er ikke hver dag, at der bliver opdaget en ny bakterie, og da slet ikke af skole-elever. Det er ikke desto mindre tilfældet for de to klassekammerater Agnes og Frederikke, som går i en af science-niendeklasserne på Skolen ved Rønnebær Allé. I tordags fik eleverne at vide, at der var noget stort på vej.

Artiklen sidst ændret: 28. januar 2019 15:20

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018