Leder: Bidt af den natur-videnskabelige bacille


Af Helsingør Dagblad

Helsingør Dagblads chefredaktør (Foto: Lars Johannessen)

”Jubii – vi har fundet en bakterie”! Det er en sætning, som man ikke hører særlig ofte. Men som en del af et landsdækkende eksperiment, hvor 25.000 skoleelever fra hele landet har været med, lykkedes det to piger fra 9. klasse på Science-linjen på Skolen på Rønnebær Allé at finde en ny bakterie, som man ikke tidligere kendte eksistensen af. Landet over blev der fundet ti nye bakterier i det store eksperiment. Det vækker begejstring!

Artiklen sidst ændret: 29. januar 2019 11:43

Den gode tone

  • Respekter fællesskabet
  • Overskrid ikke grænsen
  • Vær med og hav det sjovt

Skal du opleve hvad kommunen har at byde på i løbet af sommeren?

Job i Nordsjælland

Helsingør Dagblad Copyright © 2018